Σωματοφύλακας Νταϊάνας: «Ο πατέρας του Χάρι, η απιστία και το φλερτ με τον Χουάν Κάρλος»

Σωματοφύλακας Νταϊάνας: «Ο πατέρας του Χάρι, η απιστία και το φλερτ με τον Χουάν Κάρλος»

Τι γράφει στα απομνημονεύματά του ο έμπιστος προσωπικός φρουρός της αδικοχαμένης πριγκίπισσας

Σωματοφύλακας Νταϊάνας: «Ο πατέρας του Χάρι, η απιστία και το φλερτ με τον Χουάν Κάρλος»
Ο Ken Wharfe, σωματοφύλακας της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνας, 19 χρόνια μετά τον θάνατό της, αποκαλύπτει στα απομνημονεύματά του άγνωστες μέχρι σήμερα πτυχές από την ζωή της μητέρας του πρίγκιπα Ουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι.

Όπως γράφει ο Wharfe, κατά την διάρκεια διακοπών της Νταϊάνας στην Πάλμα της Μαγιόρκας, η πριγκίπισσα ήταν φιλοξενούμενη του βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος στα θερινά ανάκτορα και είχε ταξιδέψει ως εκεί παρέα με τον προσωπικό της φρουρό και με αεροπορικά εισιτήρια που παρουσίαζαν τους δυο τους ως «κύριο και κυρία Hargreaves» για να αποφεύγει η Βρετανίδα πριγκίπισσα τους δημοσιογράφους.

Μια μέρα στην Πάλμα και δίπλα στην πισίνα, η Νταϊάνα αποκάλυψε στον Wharfe ότι έχει να κοιμηθεί δύο χρόνια με τον Κάρολο και δήλωσε στον έκπληκτο σωματοφύλακά της:
«Ξέρεις είναι καιρός να απλώσω τα φτερά μου».
Κλείσιμο
Ο Wharfe μιλά, επίσης, για το επίμονο φλερτ του βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος στην πριγκίπισσα και υποστηρίζει ότι η ίδια του ανέφερε εμπιστευτικά, πως όταν μίλησε γι' αυτό στον σύζυγό της, πρίγκιπα Κάρολο, εκείνος την χαρακτήρισε «ανόητη».

Γιατί όμως η Νταϊάνα δήλωσε στον σωματοφύλακά της ότι «θα απλώσει τα φτερά της»; Ο Wharfe υποστηρίζει ότι η Νταϊάνα του εκμυστηρεύτηκε ότι έκανε ό,τι μπορούσε για να σώσει τον γάμο της ενώ είχε κάνει και απόπειρες αυτοκτονίας, «
έκλαιγα για βοήθεια, αλλά κανείς δεν με άκουγε», είπε χαρακτηριστικά για την μοναξιά που βίωνε στον γάμο της η όμορφη πριγκίπισσα. Όταν, όμως, μετά την γέννηση του πρίγκιπα Χάρι, τον Σεπτέμβριο του 1984, ο Κάρολος άρχισε να βγαίνει και πάλι με τον μεγάλο του έρωτα και σημερινή σύζυγό του, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, η Νταϊάνα κατάλαβε ότι ήρθε η στιγμή να αναζητήσει «αλλού» την ευτυχία.

Σύμφωνα με τα απομνημονεύματα του Ken Wharfe, το καλοκαίρι του 1986 η πριγκίπισσα γνώρισε σε πάρτι που οργάνωσε η φίλη της Χέιζελ Γουέστ, τον λοχαγό του βρετανικού ιππικού Τζέιμς Χιούιτ, έναν γοητευτικό άνδρα, γυναικά και 10 χρόνια νεότερο από τον Κάρολο. Ο Χιούιτ της είπε ότι θα μπορούσε να την διδάξει ιππασία και να την κάνει να ξεπεράσει τον φόβο της για τα άλογα.
                                       Ο λοχαγός Τζέιμς Χιούιτ

                                                                                                     


Ένας έρωτας είχε ήδη αρχίσει, η πρώτη εξωσυζυγική σχέση της πριγκίπισσας Νταϊάνα, όπως τονίζει ο Wharfe. Ο σωματοφύλακας της πριγκίπισσας ήταν αυτός που την πήγαινε στην «ερωτική φωλιά» του ζευγαριού, ένα παλιό εξοχικό σπίτι στο Ντέβον, όπου ο Wharfe μαγείρευε ιταλικό φαγητό για το παράνομο ζευγάρι, η Νταϊάνα φορούσε μπλου τζιν και έπλενε τα πιάτα και η μητέρα του λοχαγού, που ζούσε εκεί, ετοίμαζε πρωινό για την πριγκίπισσα.

Όταν το ζευγάρι χώρισε το 1988, η πριγκίπισσα εξακολουθούσε να είναι ερωτευμένη μαζί του, γράφει στα απομνημονεύματά του ο σωματοφύλακάς της και αποκαλύπτει ότι η πριγκίπισσα είχε πληγωθεί από τις φήμες που κυκλοφορούσαν ότι ο μικρότερος γιος της, πρίγκιπας Χάρι, είναι καρπός του έρωτά της με τον Τζέιμς Χιούιτ. Μια μέρα η Νταϊάνα ξέσπασε σε κλάματα για το κακόβουλο ψέμα, δηλώνει ο Wharfe και εξηγεί γιατί αυτό δεν είναι αλήθεια.

                                               Ο πρίγκιπας Χάρι
         


Όπως γράφει ο σωματοφύλακας της πριγκίπισσας, ο Χάρι δεν είναι γιος του λοχαγού, αφού γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1984, όταν ο αδελφός του πρίγκιπας Ουίλιαμ ήταν 18 μηνών. Η «σύλληψη» του Χάρι έγινε γύρω στα Χριστούγεννα του 1983, εξηγεί ο Wharfe ενώ η γνωριμία της Νταϊάνας με τον Τζέιμς Χιούιτ έγινε το καλοκαίρι του 1986.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης