Ύποπτος για τουλάχιστον 24 δολοφονίες ασθενών ένας Γερμανός νοσοκόμος

Ύποπτος για τουλάχιστον 24 δολοφονίες ασθενών ένας Γερμανός νοσοκόμος

Υποστηρίζει ότι ήθελε να τους οδηγήσει στο χείλος του θανάτου έτσι ώστε να μπορέσει μετά να τους «αναστήσει», αποδεικνύοντας τις υπερφυσικές δυνάμεις του

Ύποπτος για τουλάχιστον 24 δολοφονίες ασθενών ένας Γερμανός νοσοκόμος
Ύποπτος για τουλάχιστον 24 φόνους (πέραν των δύο για τους οποίους έχει ήδη καταδικαστεί) θεωρείται πλέον και επίσημα ένας πρώην νοσοκόμος στη Γερμανία, σύμφωνα με ανακοίνωση των εισαγγελικών αρχών του Όλντεμπουργκ, στα βόρεια της χώρας.

Ο 39χρονος Νιλς Χ. έχει ήδη καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για δύο δολοφονίες, όμως έχει αναλάβει την ευθύνη και για πολλές άλλες. Όπως αποκάλυψε σήμερα η εισαγγελία της γερμανικής πόλης, από τις εργαστηριακές αναλύσεις που έγιναν μετά την εκταφή 77 σορών, εντοπίστηκε στις 24 από αυτές αζμαλίνη, δηλ. η ουσία που χρησιμοποιούσε ο νοσοκόμος για να σκοτώνει τους άτυχους ασθενείς που είχε αναλάβει να φροντίζει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται μετά από τη φρικιαστική ομολογία του 39χρονου, ο οποίος έκανε λόγο για δεκάδες δολοφονίες, θα πρέπει να εξεταστούν περισσότερα από 200 πτώματα και η διαδικασία αυτή αναμένεται να διαρκέσει πολλούς μήνες.

Ο Νιλς Χ. έκρυβε το πρόσωπό του από τους δημοσιογράφους καθ' όλη τη διάρκεια της δίκης 

Κλείσιμο

 
Ο Νιλς Χ. καταδικάστηκε τον Φεβρουάριο της περασμένης χρονιάς σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία δύο ασθενών.

Οι αρχές ξεκίνησαν νέες έρευνες σε βάρος του πρώην νοσοκόμου τον Ιανουάριο του 2014, όταν ο τελευταίος ομολόγησε σε έναν ψυχίατρο που τον παρακολουθούσε ότι έχει διαπράξει περίπου πενήντα φόνους. 

Στην απολογία του κατά τη διάρκεια της περσινής δίκης, ο 39χρονος ζήτησε συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων δηλώνοντας ότι «λυπάται ειλικρινά» για τη δολοφονία των αγαπημένων τους προσώπων.

Όπως υποστήριξε, ο στόχος του ήταν να οδηγήσει αυτά τα άτομα στο χείλος του θανάτου έτσι ώστε να μπορέσει μετά να τα «αναστήσει», αποδεικνύοντας τις υπερφυσικές δυνάμεις του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης