«Ντρέπομαι πολύ», λέει η Κύπρια πρώην σύζυγος του αεροπειρατή

«Ντρέπομαι πολύ», λέει η Κύπρια πρώην σύζυγος του αεροπειρατή

Αρνείται να τον επισκεφτεί στη φυλακή, όπου και βρίσκεται πλέον ο Μουσταφά, ενώ υποστηρίζει ότι ντρέπεται πολύ για όλα όσα συνέβησαν

«Ντρέπομαι πολύ», λέει η Κύπρια πρώην σύζυγος του αεροπειρατή
Η πρώην σύζυγος του Αιγύπτιου Σείφ Ελντίν Μουσταφά
, του άντρα ο οποίος αποδείχθηκε πως βρισκόταν πίσω από την αεροπειρατεία του Airbus των αιγυπτιακών αερογραμμών, μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως για όλα όσα συνέβησαν χθες στη Λάρνακα και το πώς ένιωσε που βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας, χάρη στην απερισκεψία του 59χρονου πατέρα των παιδιών της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδα Daily Mail, η πρώην σύζυγος του Αιγύπτιου
αεροπειρατή
Κλείσιμο
αρνείται να τον επισκεφτεί στη φυλακή, όπου και βρίσκεται πλέον ο Μουσταφά, ενώ υποστηρίζει ότι ντρέπεται πολύ για όλα όσα συνέβησαν.

«Ντρέπομαι τόσο πολύ για όλη αυτή τη δημοσιότητα και δεν θέλω να τον δω», φέρεται να είπε η γυναίκα σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τετάρτης η κυπριακή αστυνομία αποφάσισε το αίτημα για προφυλάκιση του 59χρονου Αιγύπτιου αεροπειρατή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας 
εμφανίστηκε ψύχραιμος και δεν έφερε ένσταση στο αίτημα της αστυνομίας, ενώ μιλώντας χθες στις κυπριακές αρχές, ισχυρίστηκε ότι ο λόγος που οδηγήθηκε στην αεροπειρατεία ήταν τα παιδιά του.

«Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω όταν για τόσα χρόνια δεν μου επιτρέπουν να έρθω να δω τη γυναίκα και τα παιδιά μου;», φέρεται να είπε ο 59χρονος ο οποίος το 1994 είχε απελαθεί από την Κύπρο και το όνομα του βρισκόταν στον κατάλογο των ατόμων στα οποία δεν επιτρέπεται η είσοδος στη Κυπριακή Δημοκρατία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης