«Ο Κάμερον ήταν ο πιο στρέιτ άντρας στην Οξφόρδη», λέει πρώην ερωμένη του

«Ο Κάμερον ήταν ο πιο στρέιτ άντρας στην Οξφόρδη», λέει πρώην ερωμένη του

H Catharine Snow έσπευσε να διαψεύσει τη «λάσπη» που ρίχνει ο συγγραφέας του βιβλίου «Call me Dave» στον Βρετανό πρωθυπουργό

«Ο Κάμερον ήταν ο πιο στρέιτ άντρας στην Οξφόρδη», λέει πρώην ερωμένη του
«Ο Κάμερον ήταν ο πιο στρέιτ άντρας στην Οξφόρδη», υποστηρίζει μία πρώην ερωμένη του Βρετανού πρωθυπουργού κατά την διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων σπεύδοντας να διαψεύσει τις κακοήθειες, όπως τις χαρακτήρισε, που αναφέρονται στο βιβλίο-φωτιά του Λόρδου Ασκροφτ για τον ένοικο της Ντάουνινγκ Στρητ.

Πρόκειται για την Catharine Snow, με την οποία ο Κάμερον είχε «καυτά» ραντεβού κατά το πρώτο εξάμηνο που φοιτούσε στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Η πρώην ερωμένη του παραδέχεται στην βρετανική εφημερίδα Telegraph πως τον πείραζε επειδή ήταν σχολαστικά καθαρός και ότι συνεχώς έλεγε στους συμφοιτητές του πως η θέση του είναι στην Ντάουνινγκ Στρητ. 

Η Snow έσπευσε επίσης να δηλώσει πως, ουδέποτε είχε δει τον Κάμερον να κάνει χρήση μαριχουάνας ή κοκαίνης. «Δεν υπάρχει περίπτωση να είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών στο Πανεπιστήμιο», επεσήμανε η 49χρονη σήμερα Snow διαψεύδοντας επίσης τη «λάσπη» που ρίχνει ο συγγραφέας του βιβλίου "Call me Dave" (Λέγε με Ντέιβ) ότι ο ο Κάμερον ανήκε σε μία λέσχη με άκρως παράξενα τελετουργικά που προυπέθεταν, μεταξύ άλλων, και την τοποθέτηση του γεννητικού του οργάνου στο στόμα ενός νεκρού χοίρου. Ήδη, για πολλούς χρήστες στα social media ο Κάμερον έγινε  «Χάμερον»  (ham = χοιρινό).

Κλείσιμο
Η μη εγκεκριμένη βιογραφία του Βρετανού πρωθυπουργού, το περιεχόμενο της οποίας διέρρευσε στον βρετανικό Τύπο,  συγκλονίζει ήδη τη Γηραιά Αλβιώνα προτού κάνει την εμφάνισή της στις προθήκες των βιβλιοπωλείων. Σύμφωνα με τον συγγραφέα, λόρδο Άσκροφ, ο αρχηγός των Συντηρητικών, όταν φοιτούσε στο ιστορικό Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης φέρεται να είχε τοποθετήσει το γεννητικό του όργανο στο στόμα ενός νεκρού γουρουνιού. 

Η πιπεράτη βιβλιογραφία του Κάμερον θα δημοσιευτεί και σε σειρές από την λα:iκή εφημερίδα "Daily Mail". Ο συγγραφέας αναφέρει ότι ο νεαρός Κάμερον ήταν μέλος της κλειστής λέσχης Πιρς Γκάβστον όπου, ως φαίνεται, ακολουθούνται παράξενα τελετουργικά ενώ υπήρχε διαρκής και υπέρμετρη ενασχόληση με σεξουαλικά θέματα. 

Στο βιβλίο του λόρδου Ασκροφτ αναφέρεται επίσης ότι,  το συμβάν με το νεκρό γουρούνι, που έγινε κατά τη διάρκεια τελετής μύησης του Κάμερον στη λέσχη, το αποκάλυψε βουλευτής και πρώην συμφοιτητής του Βρετανού πρωθυπουργού στην Οξφόρδη ο οποίος μάλιστα υποστηρίζει ότι διαθέτει και τα απαραίτητα φωτογραφικά ντοκουμέντα για να αποδείξει την αλήθεια των λεγομένων του. 

Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι τώρα ποια είναι η αλήθεια, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντέιβιντ Κάμερον ουδέποτε υπήρξε μέλος της εν λόγω λέσχης.

Το βιβλίο φέρνει στο φως λεπτομέρειες από τη φοιτητική ζωή των δύο ανδρών, του Κάμερον και του Άσκροφτ από τον καιρό που φοιτούσαν μαζί στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ενώ ακολουθεί τη ζωή του αρχηγού των Συντηρητικών μέχρι να κερδίσει τις εκλογές του 2010. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Άσκροφτ, ο Κάμερον συνήθιζε να καπνίζει μαριχουάνα κι έκανε χρήση κοκαΐνης μαζί με τη μέλλουσα σύζυγο του στο διαμέρισμα τους στο Λονδίνο, ενώ συμμετείχε σε τελετές μύησης με σεξουαλικές πράξεις στο πλαίσιο «δραστηριοτήτων» της αδελφότητας στην οποία εντάχθηκε.Ο λόρδος Άσκροφτ αποφάσισε να δημοσιεύσει το βιβλίο του σαν «αντίποινα», αφού δεν εκλέχθηκε σε κάποιο ανώτερο αξίωμα στην κυβέρνηση.

 Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι μετά τη Snow με την οποία είχε ερωτικό δεσμό το 1985, ο Κάμερον έπεσε στην αγκαλιά της Franscesca Ferguson, μιας πανύψηλης Βρετανής γερμανικής καταγωγής, με την οποία είχε μακροχρόνια σχέση.  Στη συνέχεια ο Κάμερον έβγαινε με την εντυπωσιακή ξανθιά, Laura Adshead, η οποία μετά από μία άστατη ζωή με άφθονο αλκοόλ και ναρκωτικά, αποφάσισε να γίνει καλόγρια το 2008.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης