Βρετανία: Προβάδισμα μιας μονάδας στον Μίλιμπαντ

Βρετανία: Προβάδισμα μιας μονάδας στον Μίλιμπαντ

Όσο περνούν οι μέρες μεγαλώνει το ποσοστό του Ντέιβιντ Κάμερον που πλέον βρίσκεται στο 34%, ενώ ο Φάρατζ παραμένει στο 13%

Προβάδισμα βραχείας κεφαλής της αντιπολίτευσης του Εργατικού Κόμματος έναντι των Συντηρητικών του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον, εμφανίζει νέα δημοσκόπηση του ινστιτούτου YouGov για λογαριασμό της εφημερίδας Sun, εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Μαΐου.

Το προβάδισμα των Εργατικών είναι μόλις μία (1) ποσοστιαία μονάδα από τους Τόρις σύμφωνα με τη δημοσκόπηση.
Το ινστιτούτο YouGov δίνει στους Εργατικούς του Εντ Μίλιμπαντ το 35% των προτιμήσεων των βρετανών ψηφοφόρων, ποσοστό που είναι αμετάβλητο σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση 24ώρες νωρίτερα. Αντίθετα οι Συντηρητικοί φτάνουν στο 34% κερδίζοντας μια ποσοστιαία μονάδα σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση, αναφέρει η εφημερίδα Sun.

Η δημοσκόπηση δίνει επίσης στο Κόμμα Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου το 13% ποσοστό που είναι κατά μια ποσοστιαία μονάδα μειωμένο, ενώ αμετάβλητο είναι το ποσοστό που λαμβάνουν οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες στο 8% και οι Πράσινοι στο 5% σύμφωνα με την τελευταία μέτρηση του ινστιτούτου YouGov για λογαριασμό της εφημερίδας Sun.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

stena_impero_2

«Η αντίδρασή μας θα εξεταστεί αλλά θα είναι ισχυρή», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Τζέρεμι Χαντ - Την ίδια στιγμή το Ιράν υποστηρίζει ότι το βρετανικό τάνκερ είναι αγκυροβολημένο στο στο λιμάνι του Μπαντάρ Αμπάς, στο νότιο Ιράν

2