Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ θυμάται: Οι κλοπές, η φυλακή και ο πληρωμένος... έρωτας!

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ θυμάται: Οι κλοπές, η φυλακή και ο πληρωμένος... έρωτας!

«Έτσι απλά συνέβη», η αυτοβιογραφία του Γάλλου ηθοποιού - Ο 65χρονος Ντεπαρντιέ γράφει για το «σκοτεινό» του παρελθόν - «Ήξερα από τότε που ήμουν νέος ότι αρέσω στους γκέι» - Ποιος τον γλίτωσε από την ανέχεια 

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ θυμάται: Οι κλοπές, η φυλακή και ο πληρωμένος... έρωτας!
To... κακό του παρελθόν θυμήθηκε ο Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ στην αυτοβιογραφία του με τίτλο: «Έτσι απλά συνέβη». Ο γνωστός για τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του ηθοποιός δε δίστασε να αποκαλύψει άγνωστες πτυχής της ζωής του. Γυρνώντας το χρόνο αρκετά χρόνια πίσω, όταν ακόμη δεν ήταν γνωστός, ο 65χρονος Ζεράρ γράφει για πληρωμένο σεξ, ληστείες ακόμη και φυλακή! Μικρό παιδάκι ακόμη θυμάται τη μητέρα του να του λέει πώς προσπαθούσε να τον σκοτώσει ενώ ήταν έγκυος.

«Χρησιμοποιώντας βελόνες πλεξίματος προσπαθούσε να αποβάλει» εξομολογείται ο Γάλλος ηθοποιός. Στα δέκα του χρόνια -εύκολα έμοιαζε για 15- άρχισε να περιπλανιέται στους δρόμους και γρήγορα κατάλαβε πως ελκύει τους άντρες.

Κλείσιμο


«Ήξερα από τότε που ήμουν νέος ότι αρέσω στους γκέι» γράφει και συνεχίζει πως όταν οι άντρες τον πλησίαζαν ζητώντας του σεξ «εγώ απλά τους ζητούσα χρήματα». 

Στα 16 του πέρασε τρεις εβδομάδες στη φυλακή για την κλοπή ενός αυτοκινήτου αλλά δεν άργησε να συνεχίσει την «καριέρα» του ως... ζιγκολό. Μάλιστα υπήρχαν φορές που έκλεβε τους πελάτες του. «Στα 20 μου πια ο κακοποιός "ζούσε" μέσα μου» γράφει ο Ζεράρ αποκαλύπτοντας στη συνέχεια πως τον γλίτωσε από την ανέχεια ένας γκέι «κυνηγός» ταλέντων. 

Σε άλλο σημείο της αυτοβιογραφίας του παραδέχεται πως κατά καιρούς βοηθούσε έναν άντρα στην εκταφή νεκρών με στόχο να τους κλέψουν από κοσμήματα μέχρι και... παπούτσια.



Πρόσφατα αποκάλυψε πως πίνει 14 μπουκάλια την ημέρα, ξεκινώντας από ένα μπουκάλι σαμπάνια και καταλήγοντας το βράδυ σε ένα μπουκάλι ουίσκι. Ισχυρίζεται πως αυτό δεν είναι σημάδι αλκοολισμού αλλά χαρακτηριστικό ενός ανθρώπου με φοβίες. «Είμαι παθιασμένος με τον χτύπο της καρδιάς μου, με το γουργούρισμα που κάνουν τα έντερά μου, τον ήχο που κάνουν οι αρθρώσεις μου» γράφει και συνεχίζει: «Για να μην τα ακούω όλα αυτά, για να μην τρελαθώ άρχισα να πίνω τόσο. Δεν μπορώ να κοιμηθώ αν δεν είναι μεθυσμένος».

Ο Ντεπαρντιέ αναφέρεται και στη φιλία του με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2008 και αμέσως κατάλαβαν ότι έχουν πολλά κοινά. «Θα μπορούσαμε και οι δύο να έχουμε γίνει κακοποιοί. Όπως και για εμένα, έτσι και για εκείνον (τον Πούτιν) κανένας δε θα στοιχημάτιζε ούτε μια δεκάρα όταν ήμασταν 15».  




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης