Συρία: Δεκάδες νεκροί από το διήμερο βομβαρδισμό στην επαρχία Χομς
Και παιδιά ανάμεσα στα θύματα
Τουλάχιστον 48 άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τον βομβαρδισμό της περιοχής της πόλης Ταλμπισέχ και των περιχώρων της, στην επαρχία Χομς της κεντρικής Συρίας, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Κατά τον βομβαρδισμό που διήρκεσε δύο ημέρες (Τρίτη και Τετάρτη) σκοτώθηκαν γυναίκες και παιδιά, ανάμεσά τους και μία γυναίκα μαζί με πέντε από τα παιδιά της, διοικητές των αντικαθεστωτικών δυνάμεων και μαχητές, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο.
Η πόλη βρίσκεται βόρεια της Χομς, επί της εθνικής οδού βορρά-νότου. Τον περασμένο Μάιο, οι σύροι αντάρτες εγκατέλειψαν το κέντρο της Χομς, που υπήρξε μία από τις εστίες της συριακής εξέγερσης που εξελίχθηκε σε εμφύλιο πόλεμο.
Ο απολογισμός από τον βομβαρδισμό της Ταλμπισέχ δεν είναι παρά προσωρινός, καθώς δεκάδες τραυματίες, ανάμεσά τους πολλά παιδιά, βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.