Τα ποσοστά όσων τάσσονται υπέρ της ανεξαρτησίας της Σκοτίας, καταγράφουν αύξηση τρεις εβδομάδες πριν από το σχετικό δημοψήφισμα, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύεται σήμερα.
Βάσει της δημοσκόπησης, το 47% των ερωτηθέντων θα ψήφιζε «ναι» στην ανεξαρτησία και το 53% «όχι», χωρίς να υπολογίζονται οι αναποφάσιστοι.
Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες μειώθηκε σημαντικά σε σχέση με προηγούμενη δημοσκόπηση του ινστιτούτου Survation, η οποία είχε πραγματοποιηθεί τρεις εβδομάδες νωρίτερα και στην οποία το 43% των ερωτηθέντων δήλωνε πως θα ψηφίσει «ναι» και το 57% ότι προτιμά να παραμείνει στους κόλπους του Ηνωμένου Βασιλείου.
Η δημοσκόπηση παραγγέλθηκε από την εφημερίδα «Scottish daily mail» για να μετρηθεί η κοινή γνώμη μετά το τελευταίο τηλεοπτικό ντιμπέιτ ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα, στο οποίο κυριάρχησε ο επικεφαλής των οπαδών της ανεξαρτησίας, ο Σκοτσέζος πρωθυπουργός Άλεξ Σάλμοντ.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.