Ζητά πίσω και το κοριτσάκι η παρένθετη μητέρα του Γκάμι με το Σύνδρομο Down

Ζητά πίσω και το κοριτσάκι η παρένθετη μητέρα του Γκάμι με το Σύνδρομο Down

Μετά τις αποκαλύψεις πως ο Αυστραλός που έχει το παιδί είχε καταδικαστεί για παιδεραστία 

Ζητά πίσω και το κοριτσάκι η παρένθετη μητέρα του Γκάμι με το Σύνδρομο Down
Η Ταϊλανδή γυναίκα πως ως παρένθετη μητέρα έφερε στη ζωή δίδυμα παιδάκια τον Δεκέμβριο, τώρα ζητά πίσω και το κοριτσάκι της. Η ιστορία κάνει το γύρο του κόσμου εδώ και μερικές ημέρες, καθώς σύμφωνα με την 21χρονη γυναίκα, όταν το ζευγάρι Αυστραλών που της είχε ζητήσει να φέρει στον κόσμο το παιδί του έμαθε πως είχε δίδυμα και πως το ένα μωρό πάσχε από Σύνδρομο Down, αρνήθηκε να το πάρει, κρατώντας μόνο το υγιές κοριτσάκι. 

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε γύρω από τον μικρούλη Γκάμι, οι αποκαλύψεις έπεσαν βροχή. Αρχικά, το ζευγάρι αρνήθηκε πως γνώριζε για τον Γκάμι. Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο αποκαλυπτική: Ο Αυστραλός άντρας είχε κριθεί ένοχος για παιδεραστία, καθώς είχε παρενοχλήσει ένα 13χρονο αγόρι - παράπτωμα για το οποίο μάλιστα είχε εκτίσει και ποινή φυλάκισης. 

Τώρα η 21χρονη Ταϊλανδή που έχει ακόμα δύο δικά της παιδιά, ζητά να πάρει και την αδερφούλα του Γκάμι και να την μεγαλώσει εκείνη. «Σοκαρίστικα όταν άκουσα για την παιδεραστία» λέει η γυναίκα στο Associated Press. «Αν είναι η μικρή ευτυχισμένη, καλώς. Δεν θέλω να τη φέρω εδώ και να υποφέρει. Αλλά αν δεν μείνει εκεί τελικά, θα είμαι πολύ ευτυχισμένη να την πάρω πίσω», συνεχίζει. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης