Βίντεο: Κλωτσά ανελέητα ένα σκιουράκι στους γκρεμούς του Γκραντ Κάνιον!

Βίντεο: Κλωτσά ανελέητα ένα σκιουράκι στους γκρεμούς του Γκραντ Κάνιον!

Όταν ο άνθρωπος δείχνει στη φύση το χειρότερό του εαυτό

Βίντεο: Κλωτσά ανελέητα ένα σκιουράκι στους γκρεμούς του Γκραντ Κάνιον!
Δύο άντρες φαίνονται ολοκάθαρα σε βίντεο που ανέβηκε στο YouTube να δείχνουν όλα τα φρικτά ένστικτα του ανθρωπίνου είδους. Κατά την επίσκεψή τους στο μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο φαράγγι του κόσμου, ένα πραγματικό θαύμα της φύσης, το Γκραντ Κάνιον, οι δύο άντρες, όχι μόνο δεν σεβάστηκαν το μεγαλείο γύρω τους, αλλά έβγαλαν τον χειρότερό τους εαυτό. 

Στο βίντεο φαίνονται να ξεκουράζονται στην άκρη ενός εντυπωσιακού γκρεμού, ενώ ανάμεσά τους περιδιαβαίνει ήρεμο και ξένοιαστο ένα μικρό σκιουράκι. 

Κλείσιμο
Οι περισσότεροι προφανώς θα το θεωρούσαν χαριτωμένο και θα έσπευδαν ίσως να φωτογραφηθούν με το μικρό ζωάκι, ακόμα και να το ταΐσουν κάτι για να το δουν από κοντά. 

Αυτοί οι άντρες όμως, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι Γάλλοι, είχαν κάτι άλλο στο μυαλό τους. Στις εικόνες φαίνεται ο ένας από τους δυο να φορά το ένα του παπούτσι, που προφανώς είχε βγάλει για να ξεκουραστεί, και στη συνέχεια κάνει κάτι αδιανόητο. Περιμένει ώσπου το σκιουράκι να φτάσει στην άκρη του γκρεμού και τότε παίρνει φόρα και το κλωτσά στο κενό!

Το άτυχο ζώο είναι σχεδόν απίθανο να επέζησε μιας τέτοιας πτώσης. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης