MH17: Στην Ολλανδία σήμερα άλλες 74 σοροί των άτυχων επιβατών
Μπορεί να περάσουν μήνες μέχρι να γίνει γνωστή η ταυτότητα όλων των πτωμάτων
Στην Ολλανδία αναμένεται να επιστρέψουν σήμερα, Πέμπτη, άλλες 74 σοροί των συνολικά 193 Ολλανδών επιβατών της πτήσης MH17 των μαλαισιανών αερογραμμών.
Η μεταφορά των σορών από το Χάρκοβο θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή και στη συνέχεια, στη στρατιωτική βάση της πόλης Χίλβερσουμ, θα ξεκινήσει το δύσκολο έργο της αναγνώρισης των νεκρών.
Ωστόσο, μπορεί να περάσουν μήνες μέχρι να γίνει γνωστή η ταυτότητα όλων των πτωμάτων.
Χθες, τα αεροσκάφη με τις 40 πρώτες σορούς υποδέχθηκαν ο Βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος Αλέξανδρος, η σύζυγός του Μάξιμα, ο πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε, μέλη της κυβέρνησης, αλλά και συγγενείς θυμάτων.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.