Έφτιαξαν... παγωτό με γεύση Ομπάμα!

Έφτιαξαν... παγωτό με γεύση Ομπάμα!

Ονομάζεται «Μπαράκ, ο κόσμος μου» - Ο Ομπάμα απολαμβάνει κάθε καλοκαίρι τις διακοπές του στο Μάρθας Βίνεγιαρντ της Μασαχουσέτης

Έφτιαξαν... παγωτό με γεύση Ομπάμα!
Σε μία έπαυλη αξίας 12 εκατ. δολαρίων, στο Μάρθας Βίνεγιαρντ, θα περάσει τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά του ο Μπαράκ Ομπάμα. Στον αγαπημένο τόπο διακοπών Αμερικανών προέδρων, ηθοποιών και συγγραφέων, επικρατεί πυρετός προετοιμασιών, καθώς έχει ήδη ανακοινωθεί η επικείμενη άφιξη του Αμερικανού προέδρου. Κάθε καλοκαίρι ο Ομπάμα επισκέπτεται με την οικογένειά του την περιοχή. Μάλιστα, φέτος ένας ιδιοκτήτης καφετέριας είχε την ιδέα να δημιουργήσει μία νέα γεύση παγωτού με τη... σφραγίδα του Αμερικανού προέδρου: «Μπαράκ, ο κόσμος μου», θα ονομάζεται το παγωτό, ειδικά αφιερωμένο στον ένοικο του Λευκού Οίκου.    

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο Ομπάμα θα αναχωρήσει από την Ουάσινγκτον στις 9 Αυγούστου με προορισμό το Μάρθας Βίνεγιαρντ, στη Μασαχουσέτη για να ξεκουραστεί μετά από μία αρκετά δύσκολη χρονιά με τη δημοτικότητά του να μειώνεται επικίνδυνα. Σύμφωνα με την Washington Examiner, η πολυτελής οικεία όπου θα διαμείνει έως τις 24 Αυγούστου, διαθέτει και του... πουλιού το γάλα.

Η έπαυλη βρίσκεται στην νοτιοδυτική πλευρά του νησιού, «πάνω» στη θάλασσαα και ανήκει σε χρηματοδότη του Δημοκρατικού Κόμματος. Από το 2008 που ανέλαβε για πρώτη φορά το προεδρικό αξίωμα των ΗΠΑ, ο Ομπάμα απολαμβάνει κάθε καλοκαίρι τις διακοπές του στο κοσμικό νησί της Μασαχουσέτης. Αυτή τη φορά, όμως, προτίμησε να απολαύσει τα μπανάκια του χωρίς να έχει προγραμματίσει επίσημες εκδηλώσεις.   

Οι «κακές γλώσσες», πάντως, έσπευσαν να πουν ότι οι φετινές διακοπές του Αμερικανού προέδρου είναι οι μεγαλύτερες σε διάρκεια, την ώρα που το «πορτοφόλι» της μέσης οικογένειας στις ΗΠΑ δεν αντέχει παρά 3,8 ημέρες διακοπών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης