Μπαράζ συνεντεύξεων για τον Ομπάμα λίγες ώρες πριν την ψηφοφορία του Κογκρέσου

Μπαράζ συνεντεύξεων για τον Ομπάμα λίγες ώρες πριν την ψηφοφορία του Κογκρέσου

Με έξι συνεντεύξεις σε  CBS, NBC, ABC, Fox, CNN και PBS θα επιχειρήσει ο αμερικανός πρόεδρος να αντιστρέψει το κλίμα για μια στρατιωτική επιχειρήση στη Συρία

Έχουμε λίμνες, αλλά …μπορεί και να μην υπάρχουν
Μπαράζ συνεντεύξεων για τον Ομπάμα λίγες ώρες πριν την ψηφοφορία του Κογκρέσου
Με ένα μπαράζ τηλεοπτικών συνεντεύξεων στα έξι μεγαλύτερα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα τη Δευτέρα θα προσπαθήσει ο Μπαράκ Ομπάμα να παρουσιάσει περισσότερες αποδείξεις για τη χρήση χημικών από το καθεστώς Άσαντ λίγες ώρες πριν την κρίσιμη ψηφορορία του Κογκρέσου την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου.

Και οι έξι συνεντεύξεις (σε  CBS, NBC, ABC, Fox, CNN και PBS) θα μεταδοθούν στα απογευματινά δελτία, όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το Reuters πολλά μέλη του Κογκρέσου που επέστρεψαν στην Ουάσινγκτον μετά από επισκέψεις στις εκλογικές τους περιφέρειες ανέφεραν ότι οι ψηφοφόροι τους μετέφεραν την άποψη ότι οι ΗΠΑ δεν θα πρέπει να «απαντήσουν» στρατιωτικά στη χρήση χημικών όπλων.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για την ψηφοφορία της Τρίτης αναφέρουν ότι το κλίμα δεν είναι υπερ της πρότασης Ομπάμα με πολλούς από τα μέλη του Κογκρέσου να εμφανίζονται ακόμα αναποφάσιστα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης