Ιδού η ξανθιά συνοδός του Χάρι στο αμαρτωλό πάρτι

Ιδού η ξανθιά συνοδός του Χάρι στο αμαρτωλό πάρτι

«Περάσαμε ωραία, φιληθήκαμε και παρόλο που ήμασταν γυμνοί δεν έγιναν όργια», λέει η 32χρονη Carrie Reichert που… έπιασε τον Harry στα δίχτυα της

Γ.Παπακωνσταντίνου: Ο πιο δύσκολος προϋπολογισμός της μεταπολίτευσης
Ιδού η ξανθιά συνοδός του Χάρι στο αμαρτωλό πάρτι
Ποζάροντας προκλητικά σε έναν καναπέ και φορώντας ένα στενό γυαλιστερό φορεματάκι είναι εύκολο να καταλάβει κάποιος πώς ο πρίγκιπας Harry πιάστηκε στα… δίχτυα της ζουμερής αιθέριας ύπαρξης στο αμαρτωλό πάρτι στο Λας Βέγκας.

Η Carrie Reichert ισχυρίζεται ότι φίλησε τον «γυμνό πρίγκιπα» και έμεινε μόνη μαζί του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου για περισσότερα από 20 λεπτά.

Κλείσιμο
Από τότε που ξέσπασε το σκάνδαλο ο πρίγκιπας Harry έχει τραβήξει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης και οι φωτογραφίες της 32χρονης που διέρρευσαν ρίχνουν ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Οι φωτογραφίες που βγήκαν στο φως δείχνουν την Carrie σε διάφορες πόζες. Σε μία λήψη η ξανθιά σεξοβόμβα φοράει ένα ολόσωμο μαύρο μπικίνι και μαύρα γυαλιά. Σε άλλες φωτογραφίες η… άτακτη Carrie πίνει ποτά και ποζάρει όλο νάζι στο φακό.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι ο Harry στο πάρτι ήταν εντελώς γυμνός και οι δυο τους φιλήθηκαν και πέρασαν πολύ ωραία. Η Carrie ξεκαθάρισε ότι ο Harry ήταν πραγματικός τζέντλεμαν και στο πάρτι παρόλο που πολλοί κυκλοφορούσαν γυμνοί δεν έγιναν όργια.

Eίπε επίσης πως πλησίασε τον Harry από άνθρωπο της συνοδείας του και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να εκμεταλλευτεί την δημοσιότητα. «Μετά από όλα αυτά που συνέβησαν δεν θα ήθελα να εκμεταλλευτώ την κατάσταση», είπε η 32χρονη στο People.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης