Με ανάρτησή του, ο Ντόναλντ Τραμπ απηύθυνε μήνυμα προς την ιρανική ηγεσία, η οποία, όπως ανέφερε, αναμένεται να συμμετάσχει σύντομα σε διαπραγματεύσεις με εκπροσώπους των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ο Αμερικανός πρόεδρος ζήτησε την απελευθέρωση γυναικών, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι μια τέτοια ενέργεια θα εκληφθεί ως ένδειξη καλής θέλησης και θα συμβάλει θετικά στο κλίμα των συνομιλιών. Παράλληλα, κάλεσε τις ιρανικές Αρχές «να μην τους κάνουν κακό».
Όπως σημείωσε, μια τέτοια εξέλιξη θα μπορούσε να αποτελέσει ένα σημαντικό πρώτο βήμα για την πρόοδο των διαπραγματεύσεων.
Στην ανάρτησή του ο Τραμπ επισυνάπτει ένα screenshot μια φωτογραφία ανάρτησης, του φιλοϊσραηλινού ακτιβιστή Eyal Yakoby, στην οποία ο Yakoby γράφει ότι το Ιράν ετοιμάζεται να απαγχονίσει οκτώ γυναίκες και δείχνει τις φωτογραφίες τους.
Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τις ταυτότητες των γυναικών αυτών.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.