Το Ισραήλ δεν έχει χρονοδιάγραμμα για το τέλος του πολέμου στο Ιράν, δήλωσε ο εκπρόσωπος των IDF Ολιβιέ Ραφόβιτς, μιλώντας στον απεσταλμένο του protothema.gr Γιάννη Χαραμίδη, έξω από παιδικό σταθμό σε προάστιο του Τελ Αβίβ που χτυπήθηκε από βόμβες διασποράς.
«Δεν έχουμε χρονόμετρο. Το Ισραήλμπορεί να διεξάγει αυτή τη μεγάλη επιχείρηση χωρίς χρονοδιάγραμμα» ανέφερε.
Αναφερόμενος στο χτύπημα στον παιδικό σταθμό, ο Ισραηλινός αξιωματούχος επισήμανε ότι «δεν είναι η πρώτη φορά. Οι βόμβες διασποράς από το Ιράν είναι συχνό φαινόμενο». Επίσης, κατηγόρησε την Τεχεράνη ότι θέλει να σκοτώσει αμάχους. «Η πρόθεσή τους ήταν να σκοτώσουν όσους περισσότερους αμάχους μπορούν. Στοχοποιούν μόνον αμάχους», είπε.
Αν και το 70% των ιρανικών βάσεων έχει καταστραφεί, ο εκπρόσωπος υποστήριξε ότι «είναι σοκαριστικό ότι το ιρανικό καθεστώς έχει ακόμη τη δυνατότητα να χτυπά στόχους με πυραύλους».
Ο Ισραηλινός αξιωματούχος επέμεινε στην ανάγκη της επιχείρησης. «Το Ιράν, για χρόνια, ήταν ο νούμερο 1 χρηματοδότης της τρομοκρατίας στον κόσμο, όχι μόνο στη Μέση Ανατολή. Και λέμε εδώ και χρόνια ότι το Ιράν είναι πρόβλημα για όλο τον κόσμο, όχι μόνο για το Ισραήλ. Η Ευρώπη δεν ήταν τόσο προσεκτική στην κατάσταση», είπε, σημειώνοντας ότι τώρα οι Αμερικανοί σύμμαχοι είναι στο πλευρό του Τελ Αβίβ.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.