Χιλιάδες προτηγανισμένες πατάτες αλλά και κρεμμύδια κατέκλυσαν παραλία στη νοτιοανατολική Αγγλία, όταν έπεσαν στη θάλασσα από πλοία.
Η επιχείρηση καθαρισμού άρχισε έπειτα από την πτώση εμπορευματοκιβωτίων από δύο φορτηγά πλοία στα τέλη Δεκεμβρίου και στις αρχές Ιανουαρίου.
Και στις δύο περιπτώσεις τα κιβώτια έπεσαν στη θάλασσα έπειτα από καταιγίδα.
Οι κάτοικοι της περιοχής βγήκαν με σακούλες στα χέρια για να μαζέψουν τα τρόφιμα που ξεβράστηκαν στις ακτές.
Το περιστατικό είχε και περιβαλλοντικές συνέπειες.
Οι φώκιες και άλλα θαλάσσια ζώα συχνά μπερδεύουν το πλαστικό με κάποια τροφή, ειδικά τις πλαστικές σακούλες που μπορούν να μοιάζουν με μέδουσες στο νερό, λένε περιβαλλοντικές ομάδες που επισημαίνουν ότι οι πατάτες και τα κρεμμύδια κατέληξαν λίγα μέτρα από αποικία με 20-30 φώκιες.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.