«Πράσινο φως» άναψαν οι Βρυξέλλες στην άρση των οικονομικών κυρώσεων σε βάρος της Συρίας. Η απόφαση ανακοινώθηκε από την Ύπατη Εκπρόσωπο Εξωτερικής Πολιτικής της ΕΕ Κάγια Κάλας.
Άμεση ήταν η αντίδραση της Δαμασκού, καθώς ο υπουργός Εξωτερικών της Συρίας Ασάαντ αλ Σαϊμπάνι ευχαρίστησε αμέσως την Ευρωπαϊκή Ένωση για την άρση των κυρώσεων στη χώρα του. Στην ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ τόνισε ότι η απόφαση αυτή θα δώσει ώθηση στην ασφάλεια και τη σταθερότητα της Συρίας.
Τι συζητούσαν οι Βρυξέλλες
Η συμφωνία για την άρση των οικονομικών κυρώσεων ήταν ένας από τους στόχους της Κάγια Κάλας για τη σύνοδο των Ευρωπαίων Υπουργών Άμυνας. Όπως είχε πει, η Ευρώπη είτε θα έδινε στη Συρία την ευκαιρία να σταθεροποιηθεί, είτε η χώρα θα κινδύνευε να καταλήξει όπως το Αφγανιστάν.
Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, οι Βρυξέλλες θα διατηρήσουν τις κυρώσεις που σχετίζονται με το καθεστώς του έκπτωτου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ.
Η απόφαση των Βρυξελλών έρχεται μετά την αντίστοιχη ανακοίνωση του Ντόναλντ Τραμπ, που είχε δώσει εντολή για την άρση των αμερικανικών κυρώσεων.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας