Η Τουρκία ζητά να μπλοκαριστούν πάνω από 100 λογαριασμοί στο Χ μετά τη σύλληψη του Ιμάμογλου - Η πλατφόρμα προσέφυγε στη δικαιοσύνη
Το X, που είχε ανακοίνωσε ήδη την Κυριακή ότι είχε λάβει αίτημα για αποκλεισμό «700 λογαριασμών δημοσιογραφικών ενώσεων, δημοσιογράφων, πολιτικών προσώπων, φοιτητών και άλλων ατόμων στην Τουρκία»
Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης X ανακοίνωσε σήμερα ότι προσέφυγε στο τουρκικό Συνταγματικό Δικαστήριο έπειτα από αίτημα των Αρχών της χώρας να μπλοκαριστούν πάνω από 100 λογαριασμοί στην πλατφόρμα του, εν μέσω ενός κύματος αντικυβερνητικών διαδηλώσεων μετά τη σύλληψη του δημάρχου της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου.
«Χθες, καταθέσαμε ατομική προσφυγή στο τουρκικό Συνταγματικό Δικαστήριο αμφισβητώντας μια εντολή της Τουρκικής Αρχής Τεχνολογίας Πληροφοριών και Επικοινωνιών για αποκλεισμό 126 λογαριασμών (...) στην Τουρκία», έγραψε η ομάδα επικοινωνίας του κοινωνικού δικτύου σε ανάρτηση στο X.
Η πλατφόρμα, η οποία αναφέρει ότι έχει περισσότερους από 20 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες στην Τουρκία, τόνισε ότι μεταξύ των λογαριασμών που ζήτησαν το μπλοκάρισμα οι τουρκικές αρχές είναι ενός μέσου ενημέρωσης επικριτικού της κυβέρνησης, η πρόσβαση στο οποίο είναι τώρα περιορισμένη στη χώρα.
Το X, που είχε ανακοίνωσε ήδη την Κυριακή ότι είχε λάβει αίτημα για αποκλεισμό «700 λογαριασμών δημοσιογραφικών ενώσεων, δημοσιογράφων, πολιτικών προσώπων, φοιτητών και άλλων ατόμων στην Τουρκία», επικρίνεται στη χώρα ότι έχει περιορίσει την πρόσβαση σε ορισμένους από αυτούς.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.