Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την πιθανότητα οι Ηνωμένες Πολιτείες να αποκτήσουν τον έλεγχο του πυρηνικού σταθμού της Ζαπορίζια ή άλλων ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας.
Ο Ουκρανός πρόεδρος ξεκαθάρισε πως «όλοι οι πυρηνικοί σταθμοί ανήκουν στον λαό της Ουκρανίας» υπό κρατική διαχείριση και χρηματοδότηση, ακόμα και αν ο συγκεκριμένος σταθμός βρίσκεται «προσωρινά υπό ρωσική κατοχή». Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα προβλήματα λειτουργίας της εγκατάστασης, ιδίως σε ό,τι αφορά την ψύξη των αντιδραστήρων μετά την καταστροφή του φράγματος της Καχόβκα, γεγονός που έχει δημιουργήσει «εξαιρετικά δύσκολες τεχνικές συνθήκες».
Απορρίπτοντας κάθε ενδεχόμενο αλλαγής ιδιοκτησίας του σταθμού, ο Ζελένσκι επανέλαβε πως η συζήτησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ αφορούσε αποκλειστικά «την αναζήτηση λύσης για την απελευθέρωση του σταθμού από τους Ρώσους». Αναφέρθηκε σε πιθανή εμπλοκή των ΗΠΑ στον εκσυγχρονισμό ή την περαιτέρω ανάπτυξη της εγκατάστασης, αλλά τόνισε πως «το ζήτημα της ιδιοκτησίας δεν συζητήθηκε».
Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε καμία συζήτηση για την κυριότητα άλλων ενεργειακών υποδομών.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.