«Η διάθεση του πάπα είναι καλή, είναι γαλήνιος και διάβασε κάποιες εφημερίδες», δήλωσε ο υπεύθυνος της υπηρεσίας Τύπου του Βατικανού Ματέο Μπρούνι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποντίφικας ακύρωσε τις προγραμματισμένες συναντήσεις του τουλάχιστον μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα.
Παράλληλα, σε ανακοίνωση του Βατικανού υπογραμμίζεται ότι «ο Φραγκίσκος έχει δέκατα, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και στο νοσοκομείο άρχισε να του χορηγείται η αναγκαία φαρμακευτική αγωγή». «Οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν ότι υπάρχει λοίμωξη του αναπνευστικού», προστίθεται στην ανακοίνωση.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.