Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βραζιλίας απέρριψε το αίτημα του πρώην προέδρου Ζαΐρ Μπολσονάρου να του επιστραφεί το διαβατήριό του, προκειμένου να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ.
Η απόφαση αυτή έρχεται σε συνέχεια των κατηγοριών κατά του Μπολσονάρο για φερόμενη απόπειρα πραξικοπήματος μετά την ήττα του στις εκλογές του 2022, σύμφωνα με το Reuters.
Το διαβατήριό του είχε κατακρατηθεί από το δικαστήριο τον Φεβρουάριο του 2024, ως μέρος της δικαστικής διαδικασίας κατά των κατηγοριών που τον βαραίνουν.
Είτε ψάχνεις ένα laptop που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στη δουλειά, είτε εκείνο το gadget που δεν φανταζόσουν πόσο χρήσιμο είναι είτε μια συσκευή καθαρισμού για να σου λύσει τα χέρια, το Golden Hall είναι ο απόλυτος προορισμός και για προϊόντα τεχνολογίας.