Γεύμα για δύο στο Fatsio στο Παγκράτι: Εφαγαν μαζί Σακελλαροπούλου και Τασούλας

Γεύμα για δύο στο Fatsio στο Παγκράτι: Εφαγαν μαζί Σακελλαροπούλου και Τασούλας

Η νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Τασούλας που προτείνεται από την κυβέρνηση να την διαδεχθεί είχαν τετ α τετ μιάμισης ώρας

Γεύμα για δύο στο Fatsio στο Παγκράτι: Εφαγαν μαζί Σακελλαροπούλου και Τασούλας
Στο εστιατόριο Fatsio στο Παγκράτι συνέφαγαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Κώστας Τασούλας που αναμένεται να τη διαδεχθεί στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα. Οι δυο τους συνέφαγαν χωρίς επισημότητες  και είχαν συζήτηση επί μιάμιση ώρα. 

Τη συνάντηση έκανε γνωστή με ανάρτησή της στο facebook η δημοσιογράφος Πόπη Διαμαντάκου που έτυχε να βρίσκεται στο ίδιο εστιατόριο με δημοσιογραφική παρέα.

Η κυρία Διαμαντάκου, έγραψε:  «Μόλις τελείωσαν το γεύμα τους η πρώην ΠτΔ και ο νυν ΠτΔ, εδώ δίπλα στο Fatsio. Πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο απ όσο θυμόμαστε, η μικρή παρέα που βρέθηκε εδώ και χάζεψε το γεγονός. Μας άρεσε το ανεπίσημο, που έμοιαζε αυθόρμητο και ήταν πολύ συμπαθητική εικόνα να γίνεται η αλλαγή σκυτάλης πάνω από ένα πιάτο καλό ελληνικό φαγητό, σε ένα παλιό, παραδοσιακό και καθόλου φανταχτερό εστιατόριο με παλιακή ατμόσφαιρα, που "μεγάλωσε" γενιές Αθηναίων. Κράτησε 1.30 ώρα αυτή η συνάντηση και δεν έχει σημασία τι είπαν αλλά τι συμβόλιζαν οι δυο τους».

diamantakou-anartisi



Ειδήσεις σήμερα:

«Βροχή» 1.000 αιτήσεων την ώρα για το «Σπίτι μου 2» - Νέα χρηματοδοτικά προγράμματα για νοικοκυριά και επιχειρήσεις

100 άτομα τη μέρα υποβάλλουν αίτηση αλλαγής φύλου στη Γερμανία - Νέος νόμος φέρνει τα πάνω κάτω στη χώρα

Η τελευταία ομιλία Τασούλα στη Βουλή - Το «ευχαριστώ» στους βουλευτές και τα χειροκροτήματα (φωτογραφίες)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης