Σούνακ για Κέιτ Μίντλετον: Εκ μέρους ολόκληρης της χώρας εύχομαι πλήρη και ταχεία ανάρρωση
Έχει δεχτεί άδικη μεταχείριση από ορισμένα τμήματα των μέσων ενημέρωσης - Πρέπει να της παραχωρηθεί η ιδιωτικότητα για να επικεντρωθεί στη θεραπεία της ανέφερε ο Βρετανός πρωθυπουργός
Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει την αγάπη και την υποστήριξη όλης της χώρας, τόνισε ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ μετά την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον ότι διαγνώστηκε με καρκίνο.
Σε δήλωσή του που κοινοποιήθηκε στην πλατφόρμα X, ο Βρετανός πρωθυπουργός λέει ότι η πριγκίπισσα έχει επιδείξει «τεράστια γενναιότητα».
«Τις τελευταίες εβδομάδες έχει υποβληθεί σε έντονο έλεγχο και έχει δεχτεί άδικη μεταχείριση από ορισμένα τμήματα των μέσων ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», υπογραμμίζει ο Σούνακ και προσθέτει:
«Όταν πρόκειται για θέματα υγείας, όπως και σε όλους τους άλλους, πρέπει να της παραχωρηθεί η ιδιωτικότητα για να επικεντρωθεί στη θεραπεία της και να είναι με την αγαπημένη οικογένειά της. Ξέρω ότι μιλώ εκ μέρους ολόκληρης της χώρας εύχοντάς της πλήρη και γρήγορη ανάρρωση και ανυπομονώ να τη δω ξανά στη δράση όταν είναι έτοιμη».
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.