Ρεκόρ Γκίνες: Ο Μπόμπι έχασε το ρεκόρ του γηραιότερου σκύλου στον κόσμο
Πολλοί κτηνίατροι και ειδικοί εξέφρασαν αμφιβολίες για την πραγματική ηλικία του σκύλου
Ο Μπόμπι, που μόλις πέρσι ανακηρύχθηκε ο μακροβιότερος σκύλος όλων των εποχών, έχασε τον τίτλο του λόγω έλλειψης «επαρκών στοιχείων» που θα αποδείκνυαν την ηλικία του, ανακοίνωσαν σήμερα τα Ρεκόρ Γκίνες.
Αφού ξεκίνησαν ενδελεχή έρευνα πριν από έναν μήνα, τα Γκίνες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν διέθεταν «τις αναγκαίες αποδείξεις» για να ανακηρύξουν τον Μπόμπι «μαθουσάλα των σκύλων».
Πολλοί κτηνίατροι και ειδικοί εξέφρασαν αμφιβολίες για την πραγματική ηλικία του σκύλου και τα Ρεκόρ Γκίνες του αφαίρεσαν πριν από έναν μήνα τους τίτλους του, μέχρι να ολοκληρώσουν την έρευνά τους.
Κλείσιμο
Ο ιδιοκτήτης του Μπόμπι, ο Λεονέλ Κόστα, εξακολουθεί να λέει ότι «οι υποψίες αυτές είναι αβάσιμες».
Η εξακρίβωση της ηλικίας του σκύλου είναι εξαιρετικά δύσκολη αφού στη βάση δεδομένων του Συστήματος Πληροφοριών για τα Ζώα Συντροφιάς δεν υπάρχουν στοιχεία για τα ζώα που γεννήθηκαν πριν από το 2008. Για τον λόγο αυτό τα Γκίνες διευκρίνισαν ότι «δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσουν ποιος κατέχει σήμερα το ρεκόρ αυτό».
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV