Ζάκυνθος - Φρίκη από τα λόγια της 19χρονης: Απειλούσε ότι θα με σκότωνε και με υποχρέωσε να ρίξω το παιδί

Ζάκυνθος - Φρίκη από τα λόγια της 19χρονης: Απειλούσε ότι θα με σκότωνε και με υποχρέωσε να ρίξω το παιδί

Ήθελα πάρα πολύ αυτό μωρό, με έκανε να φοβάμαι, δηλώνει το θύμα που δεχόταν συνεχώς απειλές και την ανάγκασε ο σύντροφός της να πάρει δύο χάπια για την αποβολή ενώ βρισκόταν στον δεύτερο μήνα κύησης - Για προσχεδιασμένη ενέργεια μιλά η μητέρα της κοπέλας

albanos-19xronh-big
«Έλεγε ότι το παιδί δεν θα γεννηθεί. Απειλούσε τόσο τη δική μου όσο και τη ζωή της οικογενείας μου», είναι τα πρώτα λόγια της 19χρονης που βίωσε μία αδιανόητα κακοποιητική συμπεριφορά από τον 27χρονο σύντροφό της ο οποίος με το ζόρι της χορήγησε δύο χάπια για αποβολή εγκυμοσύνης ενώ η κοπέλα διένυε τον δεύτερο μήνα κύησης.

Ύστερα από καταγγελία, άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου συνέλαβαν την Τετάρτη, τον 27χρονο, o oποίος σήμερα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, διακοπής κυήσεως, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και κλοπής, καθώς είχε αποσπάσει από την σύντροφό του το κινητό της τηλέφωνο.

Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί τη Δευτέρα.

Ζάκυνθος| Στον Εισαγγελέα ο 27χρονος που με βία προκάλεσε διακοπή κύησης στην 19χρονη σύντροφό του
Κλείσιμο


«Είμαστε από τον Αύγουστο μαζί, ήθελα πάρα πολύ αυτό το μωρό» δήλωσε ειδικότερα στον Alpha η άτυχη νεαρή γυναίκα. 


«Πριν από λίγες ημέρες είχα ακούσει την καρδούλα του» σημειώνει δε.

«Δεν μου είχε αναφέρει να ρίξω το παιδί. Δεν περίμενα να με πιέσει να πάρω το χάπι της αποβολής. Έλεγε το παιδί δεν θα γεννηθεί» επισημαίνει μεταξύ άλλων.

Αναφέρεται και στις απειλές που δεχόταν: «Με έκανε να τον φοβάμαι, ''δεν με ξέρεις καλά'' έλεγε ''θα σας σκοτώσω όλους''. ''Αυτό το παιδί δεν θα γεννηθεί'' έλεγε».

Οι απειλές ήταν συνεχείς από τον 27χρονο: «αν δεν πιεις το χάπι, θα σε σκοτώσω».

Ο σύντροφος της 19χρονης την πίεσε να λάβει, όχι μόνο δια στόματος, αλλά και κολπικά το χάπι, με αποτέλεσμα να πιεστεί τόσο που αναγκάστηκε να προσποιηθεί ότι λιποθυμά γιατί δεν άντεχε άλλο τον πόνο. 

Η νεαρή γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. 

Μητέρα 19χρονης: Μας εκβίαζε ότι θα μας σκοτώσει

Ανατριχίλα προκαλούν και τα λόγια της μητέρας της 19χρονης: «την είχε εκβιάσει μια φορά ότι θα την σκοτώσει και την πήρα σπίτι εγώ. Την πίεζε να κάνει έκτρωση. ''Θα σκοτώσω κι εσένα και τη μάνα σου, αν δεν κάνεις έκτρωση'' έλεγε. Πήγε να μας θάψει όλους. Δεν λες που δεν σκότωσε το παιδί μου. ''Θέλω να κάτσω με τη μάνα μου μέχρι να γεννήσω'', είπε το κορίτσι. Αυτός στην αρχή διαφώνησε για το παιδί αλλά μετά το έπαιξε καλός».

«Την έδεσε στα χεράκια της, της πάτησε το κεφάλι με δύναμη, της έβαλε από κάτω χάπι και στο στόμα και το κακόμοιρο έκανε ότι λιποθύμησε για τη φέρει στο νοσοκομείο. Θα το είχε σχεδιασμένο αυτός ο άνθρωπος» πρόσθεσε.

«Είδα ότι αργούσαν κι ανησύχησα και λέω ''πού είσαι;''. ''Τώρα μαμά ερχόμαστε'', μου λέει. Τον πήρα τηλέφωνο γιατί ήταν κλειστό το κινητό της και μου λέει ''θα κοιμηθεί σήμερα το βράδυ η... σπίτι και θα την φέρω το πρωί'' και της έκανε όλο αυτό το βράδυ.

Από την πλευρά του, ο ξάδερφος 27χρονου δήλωσε τα εξής: «Εχω πάθει σοκ. Ήταν πολύ αγαπημένοι. Δεν μου είχε δώσει την εντύπωση ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο».

Το χρονικό της κακοποίησης 

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, o 27χρονος φέρεται μέχρι στιγμής να αρνείται τις πράξεις του λέγοντας μεταξύ άλλων στους αστυνομικούς πως «δεν το έκανε» και πως «δεν είναι έτσι τα πράγματα».

Ισχυρισμοί που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα περιέγραψε σοκαρισμένη η 19χρονη στους αστυνομικούς εξιστορώντας τις τραγικές στιγμές που έζησε στα χέρια του.

Ειδικότερα, η κοπέλα ανέφερε ότι η περιπέτειά της ξεκίνησε περίπου στις 21.00 το βράδυ της περασμένης Τρίτης όταν ο σύντροφός της και επικείμενος πατέρας του παιδιού, την παρέλαβε από το σπίτι της και, μετά από μία σύντομη στάση σε φίλους τους, την μετέφερε στο σπίτι του στο Τσιλιβί Ζακύνθου και της ζήτησε να περάσει τη νύχτα εκεί.

Η κοπέλα αρνήθηκε και τότε ο 27χρονος την έσυρε με βία στο κρεβάτι και της έδεσε τα χέρια με σχοινί. Στη συνέχεια την εξανάγκασε να πάρει χάπια προκειμένου να προκληθεί αποβολή του εμβρύου που κυοφορούσε, όπως και τελικά έγινε.

Αργότερα, το πρωί, μετέφερε την κοπέλα στο Γ.Ν. Ζακύνθου, «Άγιος Διονύσιος» , όπου της πήρε το κινητό τηλέφωνο και της ζήτησε να μην αναφέρει τίποτα σε κανέναν. Μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι κυοφορούσε έξι εβδομάδες και το έμβρυο μόλις είχε αποβληθεί.

Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης απέλυσε τον Τεμπονέρα από επιστημονικό συνεργάτη - Παραλίγο να παραιτηθεί και ο Βασιλειάδης

Φρίκη στην Ζάκυνθο: Τη χτύπησε, την έδεσε και την ανάγκασε να αποβάλει - Αρνείται τα πάντα ο 27χρονος

Νόρα Βαλσάμη: Σε κακή οικονομική κατάσταση η ηθοποιός - Δεν έχω λεφτά, παίρνω 500 ευρώ σύνταξη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης