Κασκαντέρ της ταινίας Avengers σκοτώθηκε σε τροχαίο μαζί με τρία από τα παιδιά του

Κασκαντέρ της ταινίας Avengers σκοτώθηκε σε τροχαίο μαζί με τρία από τα παιδιά του

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό

Avenger_Family1
Ένας κασκαντέρ της ταινίας Avengers και τρία από τα παιδιά του σκοτώθηκαν όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με φορτηγό στη Τζόρτζια τη νύχτα του Halloween.

Ο 41χρονος Taraja Ramsess, ο οποίος εμφανίστηκε στην ταινία Black Panther και σε άλλες ταινίες, επέστρεφε στο σπίτι του στις 31 Οκτωβρίου γύρω στις 11 το βράδυ, όταν έπεσε πάνω στο φορτηγό που είχε χαλάσει κοντά σε μια έξοδο ενός αυτοκινητόδρομου στην περιοχή της Ατλάντα.
Avengers1
Ο Ramsess, μαζί με την 13χρονη κόρη του Sundari και τη νεογέννητη κόρη του Fugibo, πέθαναν ακαριαία στον τόπο του δυστυχήματος.
Ο 10χρονος γιος του κασκαντέρ, Kisasi Ramsess, πέθανε στο νοσοκομείο λίγες ημέρες αργότερα, όπως ανακοίνωσε η οικογένεια.

Η γιαγιά του παιδιού είπε αρχικά ότι το αγόρι βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη πριν υποκύψει στα τραύματά του. Δύο από τις κόρες του Ramsess, οι οποίες βρίσκονταν επίσης στο αυτοκίνητο της οικογένειας, φέρονται να επέζησαν.
Kaskanter
«Όλοι όσοι τον γνώριζαν γνωρίζουν πόσο ξεχωριστός ήταν ο Taraja. Είχε πολλές ικανότητες και αγαπούσε τα παιδιά του περισσότερο από όλους», ανέφερε η μητέρα του Akili Ramsess σε ανάρτησή της στο Instagram.

«Αγαπούσε τις πολεμικές τέχνες, τις μοτοσικλέτες και όλα τα πράγματα που σχετίζονται με το σινεμά. Είχε μια αστείρευτη αίσθηση του χιούμορ και ήταν ένας γλυκός άνθρωπος».

Κλείσιμο
Εκτός από τη συμμετοχή του στο Black Panther, εμφανίστηκε επίσης στο Avengers: Endgame, Avengers: Infinity War, The Suicide Squad και Creed III.


Ειδήσεις σήμερα:

Αναχώρησε το C-130 με ανθρωπιστική βοήθεια για τη Γάζα – Περιλαμβάνει φαρμακευτικό και ιατρικό υλικό για τους άμαχους


«Η ίδια μου είπε ότι ξυλοκοπήθηκε από δυνάμεις της ΟΠΚΕ», λέει η γιατρός της 16χρονης από το Νέο Ηράκλειο


Με το τροχαίο τρίτωσε το κακό, πέθανε το σκυλάκι μας και τράκαρα με το αμάξι, είπε ο Ηλίας Βρεττός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης