Τζιλ Μπάιντεν: «Δόξα τω Θεώ, είναι μόνο ένα ραντεβού» - Πώς αντέδρασε στο πρώτο της ραντεβού με τον πρόεδρο των ΗΠΑ

Τζιλ Μπάιντεν: «Δόξα τω Θεώ, είναι μόνο ένα ραντεβού» - Πώς αντέδρασε στο πρώτο της ραντεβού με τον πρόεδρο των ΗΠΑ

Η πρώτη Κυρία μίλησε για όλα όσα μεσολάβησαν πριν παντρευτεί τον σύζυγό της

joe_with_jill_biden
H Τζιλ Μπάιντεν κατά τη διάρκεια εράνου στο Lotos Club του Upper East μίλησε για τον σύζυγό της Τζο ενώ δεν παράλειψε να μοιραστεί με το κοινό την πρώτη τους γνωριμία. «Ήταν η δεκαετία του ’70 . . . Ήταν το Βιετνάμ, το κίνημα της αγάπης και των ίσων δικαιωμάτων. Είχα τα μαλλιά μου μέχρι τη μέση, όπως και οι περισσότεροι άνδρες με τους οποίους έβγαινα. Θυμάσαι τι φορούσαμε τότε; Παντελόνια καμπάνες, βαφές κ.α.» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Μια μέρα μου ζήτησε να βγούμε ένα ραντεβού. Ήταν ένας νεαρός όμορφος γερουσιαστής. Εμφανίστηκε στην πόρτα μου… Έριξα μια ματιά στο τέλειο κοστούμι του και τα δερμάτινα loafers του και σκέφτηκα: “Δόξα τω Θεώ είναι μόνο ένα ραντεβού!”» συνέχισε η πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. «Λοιπόν, ένα ραντεβού τελικά μετατράπηκε σε πρόταση γάμου. Και εντάξει, αν είμαι απόλυτα ειλικρινής, ήταν πέντε προτάσεις, γιατί ο γάμος δεν ήταν μέρος των σχεδίων μου» συνέχισε η Τζιλ Μπάιντεν.
joe_biden_Jill_bidenn
Ακόμη μίλησε και για έναν δισταγμό που είχε εκείνη την εποχή και είχε να κάνει με την οικογενειακή κατάσταση του Τζο Μπάιντεν. «Περισσότερο από τα δικά μου σχέδια, ήταν κάτι άλλο… όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, χρόνια πριν, η τότε σύζυγος του Τζο, η Νίλια και η μικρή του κόρη είχαν σκοτωθεί σε αυτοκινητικό δυστύχημα» ανέφερε με νόημα η κυρία Μπάιντεν.

Κλείσιμο
«Ήξερα ότι αν έλεγα το “ναι” στον Τζο, θα ήταν για πάντα. Τελικά συνειδητοποίησα ότι η αγάπη μου για τον Τζο και τα αγόρια (σ.σ. τα δύο του παιδιά) ξεπερνούσε κάθε φόβο που είχα. Και είπα το “ναι”. Και εδώ είμαστε 46 χρόνια μετά» συμπλήρωσε.

Σημειώνεται ότι ο Τζο Μπάιντεν είχε περιγράψει την πρώτη τους συνάντηση ως εξής: «Ο αδερφός μου μας κανόνισε ένα ραντεβού στα τυφλά και όταν βγήκα μαζί της την πρώτη φορά, ήξερα ότι αυτή θα γινόταν σύζυγός μου» είχε πει.

biden_couple


Μάλιστα σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2022 στην Ντρου Μπάριμορ είχε δηλώσει ότι «έπρεπε να της ζητήσω να με παντρευτεί πέντε φορές, και την τελευταία φορά, ήμουν στη Νότια Αφρική, προσπαθώντας να δω τον Νέλσον Μαντέλα». Όταν επέστρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες και είδε την Τζιλ ξανά της είπε: «σε ρωτάω άλλη μια φορά, δεν χρειάζεται να πεις πότε, αλλά εάν. Αν πεις όχι, καταλαβαίνω και δεν θα σε ξαναενοχλήσω. Την κοίταξα και της είπα Θα με παντρευτείς; “Εντάξει”, μου απάντησε, “ορκίζομαι στο Θεό”».


Με πληροφορίες από το pagesix.com

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Σκουρλέτης πήγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ

Συγκλόνισε η μητέρα της 40χρονης που σκοτώθηκε στο τροχαίο με λεωφορείο του ΟΑΣΘ: «Μη φεύγεις αγάπη μου, γύρνα σπίτι»

Κύκλωμα έφτιαχνε «μαϊμού» πίνακες γνωστών ζωγράφων και τους πουλούσε για αληθινούς - Λεία πάνω από 6 εκατ. ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης