Βρετανία: Μία από τις «πιο επικίνδυνες διαβάσεις πεζών» αποκτά φανάρι μετά από χρόνια παραπόνων κι ένα... viral video

Βρετανία: Μία από τις «πιο επικίνδυνες διαβάσεις πεζών» αποκτά φανάρι μετά από χρόνια παραπόνων κι ένα... viral video

Δείτε τα πλάνα με τα ατυχήματα στη διάβαση της πόλης Μπράντφορντ - «Δεν θέλω να δω κάποιον να πεθαίνει στο κατώφλι μου» είχε δηλώσει κάτοικος της περιοχής

diavasi
Μία διάβαση πεζών στο δυτικό Γιόρκσαϊρ της Βρετανίας, η οποία χαρακτηρίζεται από τα αγγλικά ΜΜΕ ως «μία από τις πιο επικίνδυνες διαβάσεις της χώρας» θα αποκτήσει φωτεινό σηματοδότη στις αρχές του επόμενου μήνα, έπειτα από πολλά παράπονα κατοίκων της περιοχής και ένα βίντεο με ατυχήματα που έγινε viral.

Η Daily Mail είχε δημοσιεύσει πέρυσι ένα βίντεο που αναδείκνυε την επικινδυνότητα της συγκεκριμένης διάβασης, η οποία βρίσκεται στην πόλη Μπράντφορντ. Το συγκεκριμένο βίντεο περιλάμβανε πλάνα που έδειχναν ένα αγόρι με ποδήλατο να προσπαθεί να διασχίσει με προσοχή τον δρόμο και να το χτυπά ένα αμάξι, αλλά και πεζούς να παρασύρονται από αυτοκίνητα που όχι μόνο δεν σταματούν πριν τη διάβαση, αλλά τρέχουν και με μεγάλη ταχύτητα!



Κλείσιμο
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, πολλά από τα άτομα που εμφανίζονται στο εν λόγω βίντεο θα μπορούσαν να είχαν τραυματιστεί σοβαρά από τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Ο Ταχίρ Ζεμπ, το σπίτι του οποίου βρίσκεται μόλις λίγες μέτρα από τη διάβαση, και άλλοι κάτοικοι της περιοχής ζητούν επίμονα εδώ και πολύ καιρό από τις δημοτικές Αρχές να εγκαταστήσουν φωτεινό σηματοδότη στη διάβαση.

Ο Ζεμπ καταγράφει εδώ και τέσσερα χρόνια με δικές του κάμερες τα ατυχήματα που συμβαίνουν, ένα πρότζεκτ που του έχει κοστίσει αρκετά χρήματα, προκειμένου να πείσει τις αρμόδιες Αρχές να αναλάβουν δράση. «Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση όπου το κόστος ειναι πιο σημαντικό από την ανθρώπινη ζωή. Δεν θέλω να δω κάποιον να πεθαίνει στο κατώφλι μου» είχε πει χαρακτηριστικά ο άνδρας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Μπράντφορντ ανακοίνωσε πρόσφατα ότι οι εργασίες για την εγκατάσταση φαναριού στο συγκεκριμένο σημείο θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα, και το έργο θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 5 Νοεμβρίου.



Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανίδα νοσοκόμα νάρκωνε ασθενείς για να μην την ενοχλούν κι έκανε... πλάκα με συνάδελφο - «Θα κοιμάται για μια εβδομάδα»

Η σύζυγος Μενέντεζ σκότωσε πεζό και παραπονιόταν πως έμεινε χωρίς… Mercedes - Πώς συνδέεται με την υπόθεση δωροδοκίας

Θραύσματα χειροβομβίδων στις σορούς των θυμάτων από το αεροπορικό δυστύχημα με τον Πριγκόζιν, λέει ο Πούτιν
_______________________________________________________

Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές 2023

Πώς ψηφίζω & Πού ψηφίζω: Μάθετε πού και πώς ψηφίζετε βήμα-βήμα.
Οδηγός για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2023
Όλες οι Ειδήσεις για τις Δημοτικές Εκλογές 2023
- Δείτε 
LIVE τα αποτελέσματα των Περιφερειακών & Δημοτικών Εκλογών 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης