Ο Τζο Μπάιντεν, 80 ετών, δήλωσε χθες Τετάρτη πως εξακολουθεί να έχει «πρόθεση» να είναι υποψήφιος για την επανεκλογή του στις εκλογές του 2024, αλλά δεν έχει πάρει «οριστική» απόφαση, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο τηλεοπτικό δίκτυο PBS.
«Είμαι κάποιος που πιστεύει στη μοίρα. Θα ήμουν εντελώς ειλικρινής με τουςΑμερικανούς εάν πίστευα πως πρόβλημα υγείας ή κάτι άλλο θα με εμπόδιζε να ασκήσω τα καθήκοντά μου», δήλωσε επίσης ο Δημοκρατικός πρόεδρος, καλώντας εκ νέου όσους εκφράζουν επιφυλάξεις ή ανησυχίες για την ηλικία του να «δουν» τα πεπραγμένα του.
Εντυπώσεις από το νέο καλοκαιρινό μενού του σεφ Θωμά Μάτσα στη Striggla, τη δημοφιλή γαστροταβέρνα των βορείων προαστίων, που συνδυάζει αυτή τη σεζόν νοστιμιά, πρωτοτυπία και καλές τιμές για όλους.