Η αστυνομικός στο Τενεσί που έκανε σεξ με 7 συναδέλφους της περιγράφει πώς «ξέφυγε»

Η αστυνομικός στο Τενεσί που έκανε σεξ με 7 συναδέλφους της περιγράφει πώς «ξέφυγε»

«Με τον άντρα μου ήμασταν στα πρόθυρα διαζυγίου, ήμουν απεγνωσμένη» δήλωσε στην κατάθεσή της η 26χρονη Μέγκαν Χολ

meghyn
Η νεαρή γυναίκα που βρίσκεται στο επίκεντρο του σκανδάλου που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει η μικρή πόλη Λα Βερν του Τενεσί το 12% των αστυνομικών της «εν μία νυκτί» μίλησε ανοιχτά για τις σεξουαλικές της περιπέτειες στον υπεύθυνο ανθρώπινων πόρων του τοπικού αστυνομικού τμήματος, πριν την απόλυσή της.

Η Daily Mail φέρνει στο φως αποσπάσματα των τριών «καταθέσεων» που υποχρεώθηκε να δώσει η 26χρονη Μέγκαν Χολ, μετά την ανώνυμη καταγγελία που εξέθετε την ίδια και αρκετούς άλλους αστυνομικούς του Λα Βερν με τους οποίους είχε εμπλακεί σεξουαλικά. Αν και στην αρχική της συνέντευξη η Χολ αρνήθηκε σχεδόν τα πάντα, στις επόμενες δύο παραδέχθηκε όλες τις σεξουαλικές επαφές που είχε με συναδέλφους της εντός και εκτός χώρων του Αστυνομικού Τμήματος, παραδεχόμενη πως η κρίση στον γάμο της την έκανε «απεγνωσμένη» για περιστασιακό σεξ.

Στις 61 σελίδες των καταθέσεων της παντρεμένης αστυνομικού που έχει στα χέρια της η βρετανική εφημερίδα ξεδιπλώνεται η δραστήρια σεξουαλική ζωή της, που περιλάμβανε επιτραπέζια παιχνίδια συνοδεία στριπτίζ, φετίχ με πατούσες και απόπειρες ανταλλαγής συντρόφων. Επιπλέον, ορισμένα στοιχεία σε αυτές τις καταθέσεις δείχνουν ότι το «φιτίλι» που πυροδότησε την εσωτερική έρευνα η οποία κατέληξε σε πέντε απολύσεις αστυνομικών στο Λα Βερν μπορεί να ήταν η... ζήλια κάποιου εκ των εραστών της θερμόαιμης κοπέλας, που δεν αποκλείεται να τον οδήγησε στα άκρα.

Στην πρώτη της «κατάθεση» η Χολ παραδέχτηκε μόνο ότι έκανε σεξ με τον αστυνομικό Λάρι Χόλαντεϊ, ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα για ένα διάστημα αλλά κράτησε τη δουλειά του επειδή συνεργάστηκε με την έρευνα. Ερωτηθείσα από τον αστυνομικό Άντριου Πάτον, υπεύθυνο ανθρώπινων πόρων του ΑΤ του Λα Βερν, σχετικά με φήμες ότι είχε παράνομη σχέση με τον αρχιφύλακα Λούις Πάουελ, και ότι μιλούσε ανοιχτά σε άλλους για το μέγεθος του μορίου του, η 26χρονη αρνήθηκε ότι υπήρχε κάτι μεταξύ τους.

Στη δεύτερη και την τρίτη συνομιλία της με τον Πάτον, ωστόσο, έχοντας καταλάβει πόσα στοιχεία είχαν στα χέρια τους οι ερευνητές, η Χολ παραδέχθηκε τα πάντα, επιχειρώντας μάλιστα να εξηγήσει τους λόγους που «ξέφυγε».

Κλείσιμο
Αναφορικά με τον Πάουελ, παραδέχτηκε ότι είχαν παράνομη σχέση για μήνες και ότι του είχε προσφέρει στοματικό σεξ εν ώρα υπηρεσίας. «Με τον άνδρα μου ήμασταν στα πρόθυρα του διαζυγίου, ήμουν χάλια ψυχολογικά και η κατάσταση ξέφυγε» είπε στην κατάθεσή της η Χολ. Ο αρχιφύλακας Πάουελ, επίσης παντρεμένος, αρνήθηκε αρχικά ότι είχε δεσμό μαζί της, ωστόσο αργότερα αναγκάστηκε και αυτός να «ομολογήσει».

Η Χολ είπε στον Πάτον ότι ο Πάουελ απείλησε να αυτοκτονήσει όταν προσπάθησε να βάλει τέλος στον παράνομο δεσμό τους. «Με πρόδωσες, νόμιζα ότι νοιαζόσουν για εμένα, ότι υπήρχα μόνο εγώ στη ζωή σου αλλά με πλήγωσες πολύ», φέρεται να της έγραψε σε μήνυμα που της έστειλε.

Όπως φαίνεται, ο αρχιφύλακας ανακάλυψε κάποια στιγμή τις «στενές επαφές» που είχε η αγαπημένη του με διάφορους συναδέλφους τους και ένιωσε να χάνεται η γη κάτω από τα πόδια του.

Η 26χρονη αστυνομικός αναφέρθηκε στην κατάθεσή της στη σεξουαλική επαφή που είχε με τον συνάδελφό της, Πάτρικ Μαλιόκο, σε ένα σκάφος, λέγοντας ότι «το μαγιό της ήταν κάπως φαρδύ και γλίστρισε από το σώμα της». Επίσης περιέγραψε πώς, σε μια ξεχωριστή περίσταση, προσπάθησε να παρασύρει τον σύζυγό της σε «ανταλλαγή συντρόφων» με τον Μαλιόκο και τη σύζυγό του Έιμι, που ήταν ιδιαίτερα δεκτικοί στην ιδέα, ωστόσο εκείνος δεν δέχτηκε. «Αρχίσαμε να φιλιόμαστε όλοι μεταξύ μας στον καναπέ, αλλά εκείνος είπε όχι. Παλαιότερα είχαμε ξανακάνει τρίο, και δεν περίμενα ότι θα είχε πρόβλημα».

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η Χολ είχε προσπαθήσει ξανά να πείσει τον σύζυγό της, Τζεντιντάια, να δοκιμάσουν το swinging με έναν συνάδελφό της, Τάι ΜακΓκάουαν, και τη γυναίκα του, αλλά και πάλι απέτυχε.

«Ο Τζεντ γύρισε σπίτι και αρχίσαμε να πίνουμε. Ο Τάι ήθελε να δοκιμάσει να πείσουμε τον Τζεντ να κάνει κάτι μαζί μας. Παίξαμε στριπ-Uno και μετά η Β. βγήκε έξω στην αυλή με τον Τζεντ και εγώ και ο Τάι φιληθήκαμε για λίγο, αυτό ήταν όλο», είπε για το περιστατικό. Ο ΜακΓκάουαν ήταν ένας ακόμη από τους εραστές της Χολ που προσπάθησαν να συγκαλύψουν την αλήθεια κατά την εσωτερική έρευνα και έτσι έχασαν τη δουλειά τους.

Η Χολ έδειξε μεταμέλεια για την ανάρμοστη συμπεριφορά της που εξέθεσε το αστυνομικό τμήμα του Λα Βερν: «Φερόμουν ηλίθια, απεγνωσμένα. Οι άντρες είναι άνδρες και έτοιμοι να κάνουν σεξ με οποιαδήποτε γυναίκα».

Ερωτηθείσα για φημολογούμενη σεξουαλική επαφή που είχε με έναν άλλον συνάδελφο, τον Σενέκα Σιλντς, στο γυμναστήριο του ΑΤ, η Χολ παραδέχτηκε ότι συνέβη κάτι, και πιο συγκεκριμένα ότι προσέφερε στοματικό σεξ στον αρχιφύλακα. Για τον συγκεκριμένο άνδρα αποκάλυψε μάλιστα ότι είχε φετίχ με τα πόδια, και ότι για τον λόγο αυτό του έστελνε φωτογραφίες με τα γυμνά της πέλματα.

Παρά τις απιστίες της γυναίκας του, ο Τζεντιντάια Χολ εξακολουθεί να ζει με τη σύζυγό του στο σπίτι τους στο Μάντσεστερ, 60 μίλια νότια του Νάσβιλ. Το ζευγάρι είνα μαζί από το Κολέγιο και παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του 2018. «Δεν ξέρω πώς το κάνει, ίσως είναι καλύτερος άνθρωπος από εμένα, αλλά προσπαθεί να σώσει τον γάμο του» είχε δηλώσει πριν μερικές εβδομάδες ο προϊστάμενος του απατημένου συζύγου.

Δείτε βίντεο: Η αστυνομικός στο Τενεσί που έκανε σεξ με 7 συναδέλφους της περιγράφει πώς... «ξέφυγε» ερωτικά
Η αστυνομικός στο Τενεσί που έκανε σεξ με 7 συναδέλφους της περιγράφει πώς... «ξέφυγε» ερωτικά


Ειδήσεις σήμερα:

Ώρες αγωνίας για τον εντοπισμό του κυβερνήτη του μοιραίου Phantom

H Λιζα Μαρί Πρίσλεϊ έπαιρνε οπιοειδή και είχε χάσει σχεδόν 50 κιλά πριν πεθάνει

Καιρός: Καταιγίδες σήμερα στα νότια - Πότε θα χιονίσει σε χαμηλά υψόμετρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης