Τζο Μπάιντεν: Τραγούδησε το happy birthday σε γυναίκα και... ξέχασε το όνομά της

Τζο Μπάιντεν: Τραγούδησε το happy birthday σε γυναίκα και... ξέχασε το όνομά της

Θύμα του Μπάιντεν η σύζυγος του γιου του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ

joe-biden
Τη συζήτηση για την πνευματική κατάσταση του 80χρονου προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, «φούντωσε» η νέα γκάφα που έκανε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Ουάσινγκτον για τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.

Όπως φαίνεται σε βίντεο, ο Μπάιντεν τραγούδησε το Happy Birthday στη σύζυγο του γιου του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ αλλά... ξέχασε το όνομά της.

New Cringe Gaffe: Biden Seems To Forget MLK III's Wife's Name Singing 'Happy Birthday'


Η πρόθεση του προέδρου των ΗΠΑ ήταν να τιμήσει με τον τρόπο αυτό την 49χρονη Άντρεα Γουότερς Κινγκ αλλά τελικά υπέπεσε σε μια μεγαλοπρεπή γκάφα.

«Μάρτιν γιορτάζουμε σήμερα την κληρονομιά του αγαπημένου πατέρα σου. Αλλά συγχαρητήρια σήμερα και στην γυναίκα σου που νομίζω έχει τα γενέθλιά της; Κοίτα η σύζυγός μου έχει έναν κανόνα στην οικογένειά μας: όταν κάποιος έχει γενέθλια του τραγουδάμε το Happy Birthday. Είστε έτοιμοι;» είπε αρχικά ο Τζο Μπάιντεν χωρίς να φαντάζεται τι θα ακολουθήσει.

Κλείσιμο
Όπως σχολιάζουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ο Αμερικανός πρόεδρος ξεκίνησε να αναζητά με αγωνία το όνομα της γυναίκας στο ότο-κιου αλλά τελικά δεν το βρήκε και έτσι όταν έφτασε στο επίμαχο σημείο είπε «Happy birthday, αγαπημένη Valz-dvit».

Αντιλαμβανόμενος τη γκάφα του ο Μπάιντεν προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις λέγοντας «είναι δύσκολο να γίνεται κανείς 30. Αλλά πρέπει να το αντέξεις».

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζο Μπάιντεν είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία εν ενεργεία πρόεδρος των ΗΠΑ με τις γκάφες του να πυροδοτούν από καιρού εις καιρόν τη συζήτηση για την διανοητική του κατάσταση.

Ειδήσεις σήμερα:

Αυλαία για τον τελευταίο βασιλιά των Ελλήνων - Όλα όσα έγιναν στο τελευταίο αντίο

Oι Survivors του ΣΚΑΪ... επαγγελματίες με σύστημα «καμήλα»

Ζέστη, σκόνη και ισχυροί νοτιάδες έως την Πέμπτη - Έρχεται τσουχτερό κρύο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης