Το ερωτικό τραγούδι που αφιέρωσαν στον Ερντογάν οι οπαδοί του

Το ερωτικό τραγούδι που αφιέρωσαν στον Ερντογάν οι οπαδοί του

«Η καρδιά μου δεν θα σε εγκαταλείψει, μη φοβάσαι ο έρωτας μου για σένα δεν θα έχει τέλος, αν το επιθυμείς θα συνεχιστεί για πάντα», είναι οι στίχοι του τραγουδιού

son-dakika-secim-startini-istanbul-da-verdi-15456935_7182_m
«Η καρδιά μου δεν θα σε εγκαταλείψει, μη φοβάσαι ο έρωτας μου για σένα δεν θα έχει τέλος, αν το επιθυμείς θα συνεχιστεί για πάντα» αναφέρει μεταξύ άλλων το ερωτικό τραγούδι, που αφιέρωσαν οπαδοί του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Το τραγούδι ακούστηκε την Κυριακή, στη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης του Ερντογάν -στο γήπεδο της Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη- όπου δεν … «έπεφτε καρφίτσα», ενώ κυριαρχούσε ένα πανό με τη μορφή του Τούρκου προέδρου.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023'TE tarihimizin en büyük zaferini elde etmemizin önüne kimse geçemez


Πρόκειται για παλαιότερη επιτυχία (2001) του δημοφιλούς καλλιτέχνη Αλί Τουφλαν Κιράτς, με τίτλο: «Η μορφή σου είναι αρκετή».

Οι στίχοι έχουν ως εξής: «Το ανάστημα σου μου αρκεί, τα μάτια σου μου είναι αρκετά, να μην σε αγγίξουν ο πόνος και η θλίψη. Το ανάστημα σου μου αρκεί, τα μάτια σου μου είναι αρκετά, να μην σε αγγίξουν ο πόνος και η θλίψη. Η καρδιά μου δεν θα σε εγκαταλείψει, μη φοβάσαι ο έρωτας μου για σένα δεν θα έχει τέλος, αν το επιθυμείς θα συνεχιστεί για πάντα. Πιστεψε με αυτός ο άνθρωπος θα σε αγαπάει για πάντα. Η καρδιά μου δεν θα σε εγκαταλείψει, μη φοβάσαι ο έρωτας μου για σένα δεν θα έχει τέλος, αν το επιθυμείς θα συνεχιστεί για πάντα».

Κλείσιμο
Kıraç - Endamın Yeter (Official Video)



Ειδήσεις σήμερα

Συνελήφθη ο πατέρας μετά τη φωτιά στον Κολωνό - Πολύ σοβαρή η κατάσταση του 5χρονου

280 ακίνητα και €10 εκατ. έχει η Κιβωτός του... Νώε

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξανά γυμνή, «χειροκροτήστε με» λέει στους επικριτές της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης