Βραζιλία: Νεκρός 33χρονος - Έπεσε από ύψος 12 μέτρων ενώ έβγαζε selfie

Βραζιλία: Νεκρός 33χρονος - Έπεσε από ύψος 12 μέτρων ενώ έβγαζε selfie

Έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του σε έναν βράχο

vrazilia-selfie
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 33χρονος στη Βραζιλία όταν γλίστρησε και έπεσε από ύψος περίπου 12 μέτρων, ενώ έβγαζε μια selfie δίπλα σε γκρεμό.

Το δυστύχημα συνέβη στις 10 Νοεμβρίου όταν ο αναλυτής logistics Igor de Oliveira Rodrigues Dias πήγε στην παραλία Joating στο Ρίο ντε Τζανέιρο, για να γιορτάσει μια επαγγελματική επιτυχία, σύμφωνα με την Daily Mail.

«Το πρωί είχε υπογράψει συμβόλαιο με μια εταιρεία στην οποία ήθελε να δουλέψει», είπε η μητέρα του, Luiza Rodrigues. «Έτσι βγήκε έξω με έναν φίλο του για να το γιορτάσουν στην παραλία».
«Μίλησα μαζί του, ρώτησα πού ήταν. Μου απάντησε ότι ήταν στην παραλία. Αλλά δεν ξέρω γιατί αποφάσισε να σκαρφαλώσει σε αυτόν τον ψηλό βράχο» πρόσθεσε η μητέρα του 33χρονου.

Η έξοδος αποδείχθηκε μοιραία, καθώς ο άνδρας σκαρφάλωσε σε έναν τεράστιο βράχο με θέα στην παραλία για να βγάλει μια selfie. Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, ο Igor έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος 12 μέτρων, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του σε έναν βράχο, σύμφωνα με τη New York Post.

Κλείσιμο
Στο σημείο έσπευσαν οι πυροσβέστες, που διαπίστωσαν τον θάνατο του 33χρονου και μετέφεραν τη σορό του με ελικόπτερο.

Ο πατέρας του Igor, Jonas Dias, συντετριμμένος τόνισε: «Πέθανε πριν από εμένα και δεν το δέχομαι αυτό. Νομίζω ότι κάθε γιος πρέπει να θάβει τον πατέρα του, και όχι ο πατέρας να θάβει τον γιο του. Ήταν μια τραγωδία».

Μια ισπανική μελέτη που δημοσιεύτηκε πέρυσι έδειξε ότι από τον Ιανουάριο του 2008 έως τον Ιούλιο του 2021, ένα άτομο πέθαινε κάθε 13 ημέρες ενώ προσπαθούσε να απαθανατίσει ένα τοπίο. Η Βραζιλία κατέγραψε τον πέμπτο υψηλότερο αριθμό περιστατικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Στις 18 Δεκεμβρίου οι Αρχιεπισκοπικές εκλογές στην Κύπρο - Το πλούσιο παρασκήνιο

«Δεν χρειάζεται ένας νέος ψυχρός πόλεμος» - Όσα είπε ο Μπάιντεν μετά τη συνάντηση με τον Σι Τζινπίνγκ

Μητσοτάκης: Κάποια κέντρα θέλουν πιεζόμενο πρωθυπουργό και αγκυλωμένη κυβέρνηση - Δεν «μασάμε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης