Ο Ρίσι Σούνακ σχεδιάζει να περιορίσει τα ακατάλληλα μαθήματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία, σύμφωνα με την Telegraph.
Ο Βρετανός πρωθυπουργός θέλει να ενισχύσει την καθοδήγηση για τους δασκάλους σχετικά με τις σχέσεις και τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση για να διασφαλίσει ότι τα παιδιά διδάσκονται μόνο μαθήματα που είναι κατάλληλα για την ηλικία τους.
Η αλλαγή αυτή, έρχεται εν μέσω ανησυχιών ότι ορισμένα σχολεία αναθέτουν τη σεξουαλική εκπαίδευση σε τρίτες εταιρείες που εκθέτουν τους νέους σε αμφιλεγόμενες ιδέες για το φύλο.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την Telegraph, ο Σούνακ σκοπεύει επίσης να αναθεωρήσει τον νόμο περί ισότητας για να καταστήσει σαφές ότι το ότι το «φύλο» σημαίνει βιολογικό φύλο και όχι τη σεξουαλική ταυτότητα.
Αυτό θα σήμαινε ότι οι άνδρες δεν θα μπορούσαν να αγωνιστούν σε γυναικεία αθλήματα και να βρίσκονται σε εγκαταστάσεις, όπως τα αποδυτήρια ενώ τα καταφύγια γυναικών θα προστατεύονται.
Θα σήμαινε επίσης ότι ο αυτοπροσδιορισμός για τα τρανς άτομα δεν έχει νομική ισχύ, πράγμα που σημαίνει ότι οι τρανς γυναίκες δεν έχουν νόμιμο δικαίωμα πρόσβασης σε εγκαταστάσεις μόνο για γυναίκες.
Πηγή της Ντάουνινγκ Στριτ είπε ότι η προστασία των γυναικών και των κοριτσιών αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση Σούνακ.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.