Πλατινένιο Ιωβηλαίο: H πρώτη βασιλική εμφάνιση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ μετά το Megxit

Πλατινένιο Ιωβηλαίο: H πρώτη βασιλική εμφάνιση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ μετά το Megxit

Έφτασαν πριν από λίγο στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου για την Ακολουθία των Ευχαριστιών - Δείτε φωτογραφίες από τις βασιλικές αφίξεις -Απουσιάζει από τη λειτουργία λόγω αδιαθεσίας η Βασίλισσα Ελισάβετ

000_32BT8U6
Στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου για την Ακολουθία των Ευχαριστιών έφτασαν πριν από λίγο ο πρίγκιαπας Χάρι και η βασίλισσα Ελισάβετ στην πρώτη τους βασιλική εμφάνιση δύο χρόνια μετά το Megxit.

Το ζευγάρι ταξίδεψε από την Καλιφόρνια στο Λονδίνο για να παρευρεθεί στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου οι οποίοι ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι με τη βασίλισσα να καταχειροκροτείται από δεκάδες χιλιάδες Λονδρέζους που είχαν συγκεντρωθεί μπροστά από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

000_32BT8ZP


Σήμερα ωστόσο η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν θα παραστεί στη λειτουργία αφού χθες σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από το παλάτι του Μπάκιγχαμ η Βασίλισσα που κλείνει 70 χρόνια στον θρόνο αισθάνθηκε αδιαθεσία χθες το μεσημέρι κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων Trooping The Color




Ο πρίγκιπας Κάρολος ωστόσο θα εκπροσωπήσει την 96χρονη μονάρχη στη λειτουργία. Στον καθεδρικό του Αγίου Παύλου δεν θα παρευρεθεί ούτε ο πρίγκιπας Άντριου αφού χθες έγινε γνωστό πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.


Κλείσιμο


Η βασίλισσα θα παρακολουθεί τη λειτουργία από την κατοικία της στο Berkshire η οποία και θα μεταδοθεί σε εθνικό επίπεδο από το BBC One.



Οι πολιτικοί προσκεκλημένοι έφτασαν πριν από τους βασιλικούς, μεταξύ των οποίων ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και η σύζυγός του Κάρι, ο πρώην πρωθυπουργός Σερ Τόνι Μπλερ και η σύζυγός του Τσέρι, ο σερ Τζον Μέιτζορ και άλλοι πρώην πρωθυπουργοί Γκόρντον Μπράουν, Τερέζα Μέι και Ντέιβιντ Κάμερον και οι σύζυγοί τους.



Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ είχαν θέσεις στη δεύτερη σειρά του εκκλησιάσματος, με τις πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία και τους συζύγους τους, και τη λαίδη Σάρα Τσάτο, την κόρη της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, και την οικογένειά της.

meg





Η βασίλισσα Ελισάβετ γνώρισε τη Λίλιμπετ

Τη δισέγγονή της Λίλιμπετ γνώρισε η βασίλισσα Ελισάβετ. Η Βασίλισσα συνάντησε για πρώτη φορά από κοντά τη συνονόματη κόρη του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο γεύμα που είχαν χθες το μεσημέρι στο παλάτι του Winsdor μετά τους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο.

lilibet_12


Χάρι και Μέγκαν βρίσκονται από την Τρίτη το απόγευμα στο Λονδίνο όμως οι δυο τους κρατούν χαμηλό προφίλ αφού δεν φάνηκαν πουθενά οι κάμερες του Netflix που τους ακολουθούν παντού. Όπως έγινε για παράδειγμα προσφάτως στους αγώνες Invictus στην Ολλανδία.

Δεν τους επετράπη να πάρουν θέση στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ

Οι Sussexes, μένουν στο Frogmore Cottage στο Windsor χθες ωστόσο δεν τους επετράπη να πάρουν θέση στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ και παρακολούθησαν τους εορτασμούς μαζί με τα πιο νεαρά μέλη της βασιλικής οικογένειας.



Ωστόσο ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» όταν η Μέγκαν Μαρκλ έσκυψε προς τα παιδιά για να τους πει πως πρέπει να κάνουν ησυχία. Το στιγμιότυπο έγινε viral στα social media.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης