ΗΠΑ: Επίθεση πούμα σε 9χρονη - Σοβαρά τραυματισμένο το κορίτσι

ΗΠΑ: Επίθεση πούμα σε 9χρονη - Σοβαρά τραυματισμένο το κορίτσι

Συνήλθε από το κώμα η 9χρονη Λίλι, που έχει  τραύματα στο πρόσωπο και στο άνω μέρος του κορμού - Εξαιρετικά σπάνιες οι επιθέσεις του ζώου στον άνθρωποι - Προσοχή: Σκληρή φωτογραφία!

cat-puma
Ένα κοριτσάκι 9 ετών που έκανε κάμπινγκ στην Πολιτεία Ουάσινγκτον, στις βορειοδυτικές ΗΠΑ, δέχτηκε επίθεση από πούμα, ανέφερε ο θείος της μικρής που ξεκίνησε διαδικτυακό έρανο για να καλυφθούν τα έξοδα νοσηλείας της.

Η εξαιρετικά σπάνια επίθεση έγινε το πρωί του Σαββάτου, την ώρα που η Λίλι έκανε κάμπινγκ μαζί με την οικογένειά της, ανέφερε ο θείος της, ο Άλεξ Μάντσεβιτς, στον ιστότοπο συμμετοχικής χρηματοδότησης GoFundMe.

«Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο, φέροντας πολλά τραύματα στο πάνω μέρος του κορμού και στο πρόσωπο», υποβλήθηκε σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις και την Δευτέρα συνήλθε από το κώμα «έχοντας πλήρη συνείδηση τι της συνέβη», γράφει ο Μάντσεβιτς.

Ο θείος έκανε έκκληση στους χρήστες να βοηθήσουν ώστε να καλυφθούν τα νοσήλια. Η ανάρτηση συνοδεύεται από φωτογραφίες του κοριτσιού στο κρεβάτι του νοσοκομείου, με το πρόσωπο γεμάτο πληγές και γδαρσίματα.

lily-puma-washington


Κλείσιμο
Από το 1924 μόλις 20 άνθρωποι έχουν δεχτεί την επίθεση πούμα στην Ουάσινγκτον και δύο από αυτούς πέθαναν, σύμφωνα με την υπηρεσία προστασίας της πανίδας της Πολιτείας.

Εκπρόσωπος της υπηρεσίας είπε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ότι διεξάγεται έρευνα για να διευκρινιστούν οι συνθήκες της επίθεσης. Αναμένεται επίσης να γίνουν εξετάσεις στο ζώο –το οποίο σκοτώθηκε από ένα πρόσωπο που βρισκόταν επί τόπου– για να εξακριβωθεί εάν έπασχε από κάποια ασθένεια.

Οι επιθέσεις πούμα, ενός αιλουροειδούς γνωστού και ως κούγκαρ, είναι εξαιρετικά σπάνιες. Οι αρχές συνιστούν, στην περίπτωση που κάποιος δεχτεί επίθεση, να κάνει ό,τι μπορεί για «να παραμείνει όρθιος και να χτυπήσει το ζώο» και, κυρίως, να μην επιχειρήσει να τρέξει για να φύγει, ούτε να παραστήσει τον πεθαμένο.


Ειδήσεις σήμερα:

Δωρητής σπέρματος «έκρυβε» από λεσβίες το γενετικό σύνδρομό του που προκαλεί χαμηλό IQ και έκανε 15 παιδιά!

Ρόδος: Απόπειρα δολοφονίας σε βάρος 43χρονου - Βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος

Ποια επιδόματα καταβάλλονται σήμερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης