Μακρόν κατά Λεπέν: Προτείνει ένα εθνικιστικό σχέδιο που δεν είναι πατριωτισμός
«Το ακροδεξιό σχέδιο είναι να φύγουμε από το πλαίσιο της Ευρώπης, δηλαδή να φύγουμε από τη βάση των αξιών και των δικαιωμάτων μας», τόνισε ο υποψήφιος για την επανεκλογή του στην προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας
Ο Μακρόν επιτέθηκε εκ νέου στην Μαρίν Λεπέν λέγοντας ότι η υποψήφια της Δεξιάς προτείνει ένα εθνικιστικό σχέδιο, που δεν είναι πατριωτισμός και ανέφερε ότι πριν από πολλά χρόνια ο Μιτεράν είχε πει στην ίδια πλατεία «ο εθνικισμός είναι πόλεμος». Συνέχισε λέγοντας ότι «το ακροδεξιό σχέδιο είναι να φύγουμε από το πλαίσιο της Ευρώπης, δηλαδή να φύγουμε από τη βάση των αξιών και των δικαιωμάτων μας».
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.