Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί έσπασε τη σιωπή του και σε δήλωση που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter, ξεκαθάρισε ότι θα ψηφίσει τον Εμανουέλ Μακρόν στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών.
«Πιστεύω ότι έχει την απαραίτητη εμπειρία απέναντι σε μια σοβαρή διεθνή κρίση που είναι πιο περίπλοκη από ποτέ», ανέφερε ο Σαρκοζί, προσθέτοντας πως το «οικονομικό σχέδιο» του Μακρόν «βάζει την ενίσχυση της εργασίας στο επίκεντρο όλων των προτεραιοτήτων του» και ότι «η ευρωπαϊκή του δέσμευση είναι σαφής και ξεκάθαρη».
Επιπλέον, ο Νικολά Σαρκοζί θεωρεί ότι «η πίστη στις αξίες της Ρεπουμπλικανικής δεξιάς» και η «κουλτούρα διακυβέρνησης» των Ρεπουμπλικανών πρέπει να τους οδηγήσει» να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Εμανουέλ Μακρόν για συσπείρωση. «Είναι, όπως έχουν τα πράγματα, ο μόνος σε θέση να δράσει. Το συμφέρον της Γαλλίας πρέπει να είναι ο μόνος μας οδηγός» τόνισε.
Το ΥΓΕΙΑ θα αναλάβει δωρεάν την παρακολούθηση και φροντίδα ασθενών, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα τον διαχρονικό κοινωνικό του ρόλο και τη δέσμευσή του στην ισότιμη πρόσβαση στην υγεία.
Η Marks & Spencer, ή αλλιώς M&S, μεταφέρεται σε νέο, μεγαλύτερο κατάστημα στο The Mall Athens και παρουσιάζει τη θερινή συλλογή 2026 σε έναν χώρο σχεδιασμένο για μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών.