Πόλεμος στην Ουκρανία: Δεν έχουμε βγει έξω, ακούμε βομβαρδισμούς, λέει στο protothema.gr η πρόεδρος των Ελλήνων της χώρας

Πόλεμος στην Ουκρανία: Δεν έχουμε βγει έξω, ακούμε βομβαρδισμούς, λέει στο protothema.gr η πρόεδρος των Ελλήνων της χώρας

Σε κατάσταση σοκ οι εγκλωβισμένοι κάτοικοι της Μαριούπολης - Προσπαθούν να επιβιώσουν με τις λιγοστές προμήθειές τους - Ανατριχιαστικές περιγραφές της Αλεξάνδρας Προτσένκο – Πιτσατζή

Αλεξανδρα1
Ατελείωτο μοιάζει το μαρτύριο από τις συνεχόμενες ρωσικές επιθέσεις στην Μαριούπολη της Ουκρανίας, με τις σειρήνες να προειδοποιούν συνεχώς για νέους βομβαρδισμούς και τους εναπομείναντες εγκλωβισμένους κατοίκους να παραμένουν αβοήθητοι μέσα σε καταφύγια και υπόγεια σπιτιών.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων Ουκρανίας Αλεξάνδρα Προτσένκο – Πιτσατζή, μόνο ο φόβος κυριαρχεί πλέον στην ιστορική πόλη:

«Είμαι στο υπόγειο του σπιτιού της ανιψιάς μου εδώ και λίγες ημέρες. Δεν έχουμε βγει καθόλου έξω καθώς συνέχεια ακούμε αεροπλάνα και βομβαρδισμούς. Φοβόμαστε να πάμε οπουδήποτε. Προσπαθούμε να τα βγάλουμε πέρα με τις λιγοστές προμήθειες που έχουμε. Η κατάσταση είναι τρομακτική, φοβόμαστε».

Στο σπίτι δεν υπάρχει ρεύμα με αποτέλεσμα η κατάσταση να είναι ακόμα πιο δύσκολη, αφού μεταξύ άλλων η επικοινωνία με συγγενής και φίλους είναι σχεδόν αδύνατη :

Κλείσιμο
«Δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε με κανέναν διότι δεν υπάρχει σήμα. Εκεί που νομίζεις πως έχεις κάτι, εκεί χάνεται. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε οι άνθρωποι μας τι κάνουν κι αν ζουν. Είναι ένας εφιάλτης που δεν φαίνεται να τελειώνει. Οι νύχτες είναι ατελείωτες, οι ώρες δεν περνούν με τίποτα, ακούγονται συνέχεια βομβαρδισμοί».

Ειδήσεις σήμερα:

Βαρβιτσιώτης: Καμιά ανοχή σε αυταρχικούς ηγέτες που θέλουν να επαναχαράξουν τα σύνορα

Φωτιά σε λεωφορείο που μετέφερε μαθητές στη Λάρνακα

«Είμαστε σε κρίσιμο σταυροδρόμι για συμφωνία με τη Ρωσία» λέει το Κίεβο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης