Ιταλία: Παύθηκε νοσοκόμα – Φέρεται να μην εμβολίαζε φίλους και συγγενείς αντιεμβολιαστές

Ιταλία: Παύθηκε νοσοκόμα – Φέρεται να μην εμβολίαζε φίλους και συγγενείς αντιεμβολιαστές

Η νοσηλεύτρια θα περάσει από πειθαρχικό ενώ έχει μπει στο στόχαστρο των εισαγγελικών αρχών – Επέλεγε πάντα την πιο απομονωμένη θέση για να μην βλέπουν οι συνάδελφοί της τι έκανε

vaccination_cov2
Ιταλίδα νοσηλεύτρια, η οποία εργαζόταν στην ευρύτερη περιοχή της πόλης Τρεβίζο, παύθηκε τον καθηκόντων της, θα περάσει από πειθαρχικό και η δράση της είναι αντικείμενο εισαγγελικής έρευνας.

Σύμφωνα με τον Τύπο, φέρεται να έκανε ότι εμβολίαζε κατά του κορωνοϊού φίλους και συγγενείς της που ήταν, όμως, αντιεμβολιαστές. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με την εφημερίδα La Stampa, πετούσε το σκεύασμα μέσα σε μπαμπάκι.

Όπως διέρρευσε, μάρτυρες πρόσεξαν ότι η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια επέλεγε πάντα την πιο απομονωμένη θέση του εμβολιαστικού κέντρου, ώστε οι συνάδελφοί της να μην μπορούν να βλέπουν από κοντά τι έκανε.

Οι αντιεμβολιαστές, οι οποίοι στην πραγματικότητα δεν εμβολιάστηκαν, υπολογίζεται ότι μπορεί να μην υπερβαίνουν τους είκοσι. Στο μεταξύ, όμως, είχαν καταφέρει να εξασφαλίσουν «πράσινο πάσο εμβολιασμένου».

Η φερόμενη ως άκρως επικίνδυνη νοσοκόμα δεν είχε εκφραστεί ποτέ κατά των εμβολίων και η ίδια είχε υποβληθεί, χωρίς κανένα πρόβλημα σε εμβολιασμό κατά της covid 19.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Ειδήσεις σήμερα:

Δήμος Αθηναίων: Προτομή και οδός με τον όνομα του Μίκη Θεοδωράκη στην Αθήνα


Πολιτική Προστασία: Υπουργός ο πρώην επίτροπος Χρ. Στυλιανίδης, υφυπουργός ο «ιπτάμενος» Ευ. Τουρνάς


Πέθανε σε ηλικία 39 ετών η ηθοποιός και τραγουδίστρια Σάρα Χάρντινγκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης