Στην επίθεση σε βάρος του Τούρκου δημοσιογράφουΕρκ Ατζαρέρ, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε από αγνώστους μπροστά στο σπίτι του στο Βερολίνο, αναφέρεται η Berliner Zeitung, φωτογραφίζοντας ως ηθικό αυτουργό τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν.
«Ο Ατζαρέρ ζει εξόριστος στο Βερολίνο, όπου και διέφυγε όταν κατηγορήθηκε στην Τουρκία μαζί με άλλους δημοσιογράφους για δημοσίευση απορρήτων στοιχείων γύρω από τη δράση τουρκικών μυστικών υπηρεσιών στη Λιβύη. Οι τρεις επιτιθέμενοι γρονθοκόπησαν τον δημοσιογράφο, τράπηκαν ωστόσο σε φυγή, όταν γείτονες έβαλαν της φωνές και κάλεσαν την αστυνομία» ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Ο Ερκ Ατζαρέρ γνώριζε τους κινδύνους», σχολιάζει η taz και συνεχίζει: «Δεν είναι μυστικό, ότι Τούρκοι εθνικιστές οργανώνονται στη Γερμανία. Κι έτσι είναι σαφές ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση στον τούρκο δημοσιογράφο. Επειδή δεν σιωπά όταν πρόκειται για τον τουρκικό ισλαμισμό και τον φασισμό των συγκυβερνώντων κομμάτων AKP και MHP, μπήκε στο στόχαστρό τους. Οι επιτιθέμενοι έφεραν μαζί τους μαχαίρι. Τα χειρότερα αποτράπηκαν χάρη στη παρέμβαση των γειτόνων. Πρόσφατα ο Ερκ Ατζαρέρ είχε ρωτήσει σε συνέντευξη την εξόριστη συγγραφέα Ασλί Ερντογάν, αν αισθάνεται ασφαλής στη Γερμανία: ‘Σε καμία περίπτωση. Όποιος μπει στο στόχαστρο του τουρκικού κράτους δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής‘, τόνισε η συγγραφέας».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.