Ν. Κορέα: Αντι-covid σκουλαρίκι μύτης - Ο εφευρέτης κατηγορείται για παραπλανητική διαφήμιση

Ν. Κορέα: Αντι-covid σκουλαρίκι μύτης - Ο εφευρέτης κατηγορείται για παραπλανητική διαφήμιση

Είναι το «Kogori Mask» με την αόρατη αντι-ιική ασπίδα - Έχει επέμβει η αστυνομία

PicsArt_03-12-10_41_14
Ο κύριος Χαν Κι-εόν ίσως περίμενε μια διαφορετική αναγνώριση της προσπάθειάς του να συμβάλει στην προστασία της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό. Σίγουρα πάντως δεν επεδίωξε να συλληφθεί από την κορεατική αστυνομία με την κατηγορία της παραπλανητικής διαφήμισης ιατρικών προϊόντων. Οπότε, αντί για βραβεία και επαίνους για την ευρεσιτεχνία του, ο κος Χαν Κι-εόν αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο καταδίκης σε τριετή φυλάκιση και πρόστιμο έως και 25.000 ευρώ.

Αιτία της περιπέτειάς του με το νόμο είναι μία εκπληκτική -κατά τον ίδιον- εφεύρεση, το «Kogori Mask», μια μάσκα που προστατεύει τον ανθρώπινο οργανισμό από την εισβολή του SARS-Cov-2 (καθώς και κάθε άλλου κακόβουλου μικροβίου). Το μαγικό χαρακτηριστικό του Kogori Mask έγκειται στο ότι δεν είναι καν μάσκα. Κατά τον Χαν Κι-εόν το αντικείμενο που επινόησε, κατασκεύασε και εμπορεύεται μπορεί να προφυλάξει όποια και όποιον το φορά στη μύτη, σαν ένα οποιοδήποτε άλλο σκουλαρίκι για το συγκεκριμένο σημείο.

Το Kogori Mask κοστίζει περίπου 40 ευρώ και το μέσον εξουδετέρωσης του κορωνοϊού και λοιπών βλαβερών μικροοργανισμών είναι μια μυστηριώδης ακτινοβολία, η οποία εκπέμπεται από το ρινικό επίκεντρο του χρήστη και δημιουργεί μια αόρατη αντι-ιική ασπίδα.

Σε σχετικό βίντεο στο YouTube, παρουσιάζεται το επαναστατικό προϊόν, με τις ευεργετικές του ιδιότητες και τα πρακτικά πλεονεκτήματά του να εκθειάζονται από -σχετικά ανέκφραστους- Νοτιοκορεάτες.

Virus sterilization, Kogori, Nose Ring Safety Mask using gamma rays


Κλείσιμο
Ο ίδιος ο εφευρέτης αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία περί παραπλανητικής διαφήμισης, όπως αρνείται βεβαίως ότι το Kogori Mask είναι απάτη που απευθύνεται στους εύπιστους και τους επιρρεπείς σε γιατροσόφια, αλμπάνηδες κ.ο.κ. Ο κος Χαν Κι-εόν δηλώνει πως θα συνεχίσει να διαφημίζει και να διαθέτει το καινοτόμο προϊόν, επικαλούμενος τη ζήτηση και την αποδοχή του Kogori Mask από το κοινό. Εξάλλου, περισσότεροι από 300 Κορεάτες το χρησιμοποιούν ήδη και είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με την απόδοσή του.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός - ECDC: «Κοκκίνισε», πλέον, όλη η Ελλάδα - Ανέβηκε ο δείκτης θετικότητας 

ΗΠΑ:Ο Μπάιντεν έδωσε τον καφέ του σε δημοσιογράφο-Δείτε βίντεο

Νιγηρία: 31 νεκροί σε επιθέσεις κακοποιών εναντίον χωριών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης