Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα δώσουν συνέντευξη στην Όπρα - Τι φοβάται το παλάτι

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα δώσουν συνέντευξη στην Όπρα - Τι φοβάται το παλάτι

Πρόκειται για την πρώτη τους συνέντευξη μετά το Megxit - Eκνευρισμός στο Παλάτι για το τι θα πουν για τη βασιλική οικογένεια

markle-prigkipas-500
Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης θα παραχωρήσουν στην μεγάλη κυρία της αμερικανικής τηλεόρασης, Όπρα Γουίνφρεϊ, οι «αντάρτες» των βρετανικών ανακτόρων.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, που ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, θα ανοίξουν τα χαρτιά τους στην Όπρα τον επόμενο μήνα.

Δεν είναι τυχαίο ότι το ζευγάρι εμπιστεύτηκε την Όπρα για να αποκαλύψει τα σχέδια και τα συναισθήματά του μετά την αποχώρησή του από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και την μετεγκατάστασή του στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ.

Η Όπρα είναι στενή φίλη των Σάσεξ και μένει στην ίδια γειτονιά της Καλιφόρνια όπου απολαμβάνει τη νέα του ζωή το ζευγάρι.

Όπως επισημαίνουν τα βρετανικά ΜΜΕ, θα είναι η πρώτη συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ μετά το «Μegxit», την παραίτησή τους από τα καθήκοντά τους, ως μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CBS, η συνέντευξη θα προβληθεί στις 7 Μαρτίου.

«Η Γουίνφρεϊ θα μιλήσει με τη Μέγκαν, τη δούκισσα του Σάσεξ, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, που θα καλύπτει τα πάντα, από τη ζωή της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, τον γάμο της, τη μητρότητα, το φιλανθρωπικό έργο της έως το πώς διαχειρίζεται τη ζωή υπό ασφυκτική δημόσια πίεση», αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο «CBS» σε ανακοίνωσή του και προσθέτει:

«Αργότερα, τις δύο γυναίκες θα συναντήσει ο πρίγκιπας Χάρι, προκειμένου το ζευγάρι να μιλήσει για την απόφασή του να μετακομίσει στις ΗΠΑ, τις ελπίδες και τα όνειρά τους για το μέλλον και την οικογένειά τους, που μεγαλώνει».

Πάντως, το γεγονός ότι το ζεύγος Σάσεξ θα σπάσει για πρώτη φορά την σιωπή του από τότε που έκοψε τον «ομφάλιο λώρο» με τα βρετανικά ανάκτορα, το Μπάκιγχαμ «ανησυχεί» καθώς ενδέχεται να ακουστούν πράγματα από τα χείλη της Μέγκαν και του πρίγκιπα Χάρι που να μην αρεστά στη βασιλική οικογένεια.

Ειδήσεις σήμερα:

Πολιτική Προστασία: Έκτακτη σύσταση στους κατοίκους της Βόρειας και Ανατολικής Αττικής-Τι θα γίνει με τους εμβολιασμούς

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Δείτε αναλυτικά ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί σε όλη τη χώρα

Βίντεο και φωτογραφίες: Σφοδρή χιονόπτωση και στην Αθήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης