Κρεμλίνο για Ναβάλνι: «Έχει σύνδρομο καταδίωξης - Συγκρίνεται ακόμα και με τον Ιησού»

Κρεμλίνο για Ναβάλνι: «Έχει σύνδρομο καταδίωξης - Συγκρίνεται ακόμα και με τον Ιησού»

Σκληρές δηλώσεις του Ντμίτρι Πεσκόφ κατά του πολιτικού αντιπάλου του Πούτιν, μετά την αποκάλυψη της Δευτέρας για τη δηλητηρίασή του

Navalny
Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης της Ρωσίας, Αλεξέι Ναβάλνι, έχει ψευδαισθήσεις μεγαλομανίας και μανία καταδίωξης, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ την Τρίτη, με αφορμή την αποκάλυψη του Ναβάλνι μια μέρα πριν ότι εξαπάτησε έναν πράκτορα της FSB και τον ώθησε να παραδεχτεί την δηλητηρίασή του.

«Ο ασθενής έχει ένα έντονο σύνδρομο καταδίωξης. Μπορεί κανείς να δει ξεκάθαρα τις εκδηλώσεις μεγαλομανίας», ανέφερε ο Πέσκοφ στους δημοσιογράφους και συνέχισε: «Συγκρίνει τον εαυτό του ακόμη και με τον Ιησού».

Ο Πεσκόφ πρόσθεσε ότι δεν είχε παρακολουθήσει το βίντεο του Ναβάλνι, όπου η φωνή που αναγνωρίστηκε ως του πράκτορα της FSB, είπε στη Ναβάλνι ότι άλλοι πράκτορες είχαν τοποθετήσει το δηλητήριο στα εσώρουχα του Ρώσοιυ πολιτικού, σε ταξίδι στη Σιβηρία τον Αύγουστο.

Για το θέμα τοποθετήθηκε και η FSB, χαρακτηρίζοντάς το «σχεδιασμένη προβοκάτσια» που αποσκοπεί να δυσφημίσει την υπηρεσίακαι δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την οργανωμένη τεχνική υποστήριξη των ξένων μυστικών υπηρεσιών.

Παράλληλα χαρακτηρίζει την τηλεφωνική συνομιλία του Ναβάλνι με τον πράκτορα της FSB «ψεύτικη», αναφέροντας ότι η χρήση εφαρμογής για την αλλαγή του αριθμού τηλεφώνου «είναι γνωστή μέθοδος των ξένων μυστικών υπηρεσιών, που έχει δοκιμασθεί κατά το παρελθόν σε πολλές αντιρωσικές ενέργειες, η οποία αποκλείει την δυνατότητα να εντοπισθούν αυτοί που πράγματι συμμετέχουν στις συνομιλία».

Ειδήσεις σήμερα: 

24/7 delivery κόκας στην υψηλή κοινωνία: Πώς δούλευε το κύκλωμα

Κούστας για την πρώην σύζυγό του: «Της άφησα στο σπίτι Σαγκάλ €2 εκατ. και μου επέστρεψε πλαστό»

Μητσοτάκης στο υπουργικό: Μαζικοί εμβολιασμοί τους επόμενους μήνες - Θα εξακολουθούν να ισχύουν μέτρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης