«Η Μαίρη Πόπινς μπαίνει στα σύγχρονα νοικοκυριά», γράφουν οι New York Times

«Η Μαίρη Πόπινς μπαίνει στα σύγχρονα νοικοκυριά», γράφουν οι New York Times

Εν μέσω της πανδημίας οι γονείς ζητούν νταντάδες με προσόντα

mary-poppins
Η πιο διάσημη νταντά του σινεμά έχει πλέον ζήτηση στα εύπορα νοικοκυριά των ΗΠΑ καθώς όλο και περισσότεροι γονείς έχουν την ανάγκη να αφήνουν τα παιδιά τους γκουβερνάντες με προσόντα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι «New York Times», εν μέσω πανδημίας της νόσου Covid-19 και την ώρα που ενισχύονται οι φόβοι ότι τα παιδιά μπορεί να μείνουν για μεγάλο διάστημα στο σπίτι κάνοντας τηλεκπαίδευση, οι σύγχρονες οικογένειες αναζητούν την καλύτερη λύση: νταντάδες, οι οποίες θα έχουν παιδαγωγικές γνώσεις έτσι ώστε να μπορούν εκτός από την φύλαξη των παιδιών, να τα καθοδηγούν στα μαθήματά τους.

«Οι γονείς γίνονται πιο απαιτητικοί σε ότι αφορά τις δεξιότητες που θα πρέπει να έχουν οι γυναίκες στις οποίες θα εμπιστευτούν τα βλαστάρια τους», επισημαίνει το επίμαχο δημοσίευμα και προσθέτει:

«Η σύγχρονη Μαίρη Πόπινς γίνεται περιζήτητη στη χώρα του Ντόναλντ Τραμπ κυρίως από εύπορα νοικοκυριά».

«Ξέρει από savoir vivre, έχει μoυσική παιδεία αλλά και την μαεστρία της πειθούς. Μπορεί να δίνει το γενικό πρόσταγμα στο σπίτι ενώ απουσιάζουν οι γονείς».

H μπέιμπι σίτερ θεωρείται ανεπαρκής αφού πολλοί γονείς με παχυλό πορτοφόλι ζητούν να προσλάβουν κάποια που να μπορεί να έχει παιδαγωγικό ρόλο σε συνδυασμό με την φύλαξη των παιδιών.

«Καθώς όλο και περισσότερα παιδιά μένουν στο σπίτι, με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά να κλείνουν σε περίπτωση που υπάρξουν κρούσματα, οι γονείς βάζουν πιο γερά στην τσέπη για να αποκτήσουν μία σύγχρονη Μαίρη Πόπινς».

«Τις τελευταίες έξι ή οκτώ εβδομάδες έχουμε βομβαρδιστεί με ανάλογα αιτήματα απ' όλη τη χώρα», υποστηρίζει η Ανίτα Ρότζερς, διευθύνουσα σύμβουλος της «British American Household», υπηρεσίας οικιακού προσωπικού, όπως αναφέρουν οι New York Times.


Ειδήσεις σήμερα: 

«O Τραμπ έκανε σεξ με την ερωμένη του στο συζυγικό κρεβάτι και μετά της έδειξε φωτογραφίες της... Μελάνια»

Συνελήφθη ιερέας επειδή έκανε... σαδομαζοχιστικό τρίο στο ιερό εκκλησίας της Λουιζιάνα!

Μαντζουράνης στον «Θέμα 104,6» για Χρυσή Αυγή: Σε αμετάκλητη απόφαση χάνονται και τα πολιτικά δικαιώματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης