Κορωνοϊός - Λατινική Αμερική: Πάνω από 250.000 νεκροί
Η χώρα η οποία θρηνεί μακράν τα περισσότερα θύματα εξαιτίας της πανδημίας στην περιφέρεια είναι η Βραζιλία
Στην περιφέρεια της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής οι θάνατοι εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού ξεπέρασαν σήμερα τους 250.000, σύμφωνα με τις καταμετρήσεις που κάνουν ανεξάρτητα το Γαλλικό Πρακτορείο και το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς με βάση επίσημες ανακοινώσεις κυβερνήσεων.
Η περιφέρεια αυτή, που μετρά 620 εκατομμύρια κατοίκους, είχε καταγράψει επίσημα 250.969 θανάτους εξαιτίας της COVID-19 επί συνόλου 6.463.245 μολύνσεων από τον SARS-CoV-2 ως σήμερα Πέμπτη στη 01:00 (ώρα Ελλάδας).
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.