Ερντογάν: Καμία άλλη ανοχή στις επιθέσεις κατά των ζωνών μας στη Συρία

Ερντογάν: Καμία άλλη ανοχή στις επιθέσεις κατά των ζωνών μας στη Συρία

Ο Τούρκος πρόεδρος επανέλαβε τη στήριξη στην κυβέρνηση Σάρατζ στη Λιβύη - Ανοίγουν κομμωτήρια και εμπορικά καταστήματα στην Τουρκία από τις 11 Μαΐου

erdogan
Μηνύματα για την κατάσταση στη Λιβύη και στη Συρία, έστειλε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη διάρκεια ομιλίας του, το απόγευμα της Δευτέρας στο προεδρικό μέγαρο, σχετικά με την εξέλιξη του κορωνοϊού στην Τουρκία.

Αφού πρώτα ανέφερε πως «τα κομμωτήρια και τα εμπορικά καταστήματα θα ανοίξουν ξανά στις 11 Μαΐου», ενώ οι «άνθρωποι άνω των 65 θα μπορούν να κυκλοφορούν για 4 ώρες», ο Τούρκος πρόεδρος ανακοίνωσε πως «τερματίζονται οι ταξιδιωτικοί αποκλεισμοί για τις πόλεις Αντάλια, Αϊντίν, Ερζερούμ, Χατάι, Μάλατια, Μερσίνη και Μούγκλα».

Σημείωσε πως η επόμενη μέρα μετά τον ιό δεν θα έχει καμία σχέση με την προηγούμενη σε ολόκληρο τον κόσμο και επισήμανε πως η Τουρκία λαμβάνει μέρος σε διεθνείς ιατρικές μελέτες, ώστε να βρεθεί η κατάλληλη θεραπεία.

Πέρα από τα παραπάνω, όμως, στάθηκε και στα «μέτωπα» που κρατά ανοιχτά η Τουρκία σε Συρία και Λιβύη.

Για τοις εξελίξεις στη Συρία, τόνισε πως «η Τουρκία δεν θα ανεχτεί καμία άλλη προσβολή στη ζώνη ασφαλείας γύρω από το Ιντλίμπ και την αύξηση των επιθέσεων που γίνονται εκεί, παρά τις συμφωνίες».

Σε ότι αφορά τη Λιβύη, επιπλέον, επανέλαβε πως η χώρα του παραμένει δεσμευμένη στην υπόσχεσή της για στήριξη της εθνικής κυβέρνησης της χώρας, ώστε να «μεταμορφώσει την περιοχή σε μια περιφέρεια ειρήνης».

Ειδήσεις σήμερα:

Πάει για χρεοκοπία η Τουρκία - Λαβωμένος άρα... επικίνδυνος ο Ερντογάν

Αρχι-ιμάμης συνέδεσε κορωνοϊό με ομοφυλοφιλία - «Είπε την αλήθεια!» πρόσθεσε ο Ερντογάν!

Κομπασμοί Ερντογάν: Το τουρκικό σύστημα υγείας διαχειρίζεται «πολύ εύκολα» την επιδημία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης