Το άγριο καλοκαίρι της κόρης του Ομπάμα: Τώρα παίζει παιχνίδι με μπύρες

Το άγριο καλοκαίρι της κόρης του Ομπάμα: Τώρα παίζει παιχνίδι με μπύρες

Μετά το twekring σε φεστιβάλ στο Σικάγο και το τσιγάρο μαριχουάνας(;) η 18χρονη Μάλια επιδίδεται στο παιχνίδι beer pong

Το άγριο καλοκαίρι της κόρης του Ομπάμα: Τώρα παίζει παιχνίδι με μπύρες
«Άγριο» φαίνεται ότι είναι το τελευταίο διάλλειμμα της κόρης του Μπαράκ Ομπάμα, Μάλια, πριν να ξεκινήσει την ακαδημαϊκή της καριέρα στο Χάρβαρντ.

Τελευταίο κρούσμα η φωτογραφία που κυκλοφόρησε μέσω Snapchat και στο οποίο εμφανίζεται η Μάλια Ομπάμα να συμμετέχει σε ένα παιχνίδι beer pong. Στο παιχνίδι αυτό οι «διαγωνιζόμενοι» βάζουν μπροστά τους δύο ομάδες ποτηριών μπύρας σε σχήμα τριγώνου. Έχοντας στα χέρια τους ένα μπαλάκι του πινγκ-πονγκ προσπαθούν να το ρίξουν σε ένα από τα ποτήρια τους. Αν το πετύχουν, τότε ο αντίπαλος πρέπει να πιει μονορούφι το αλκόολ στο ποτήρι.

Στη φωτογραφία η 18χρονη Μάλια φαίνεται να φοράει ένα καυτό τζιν σορτσάκι ενώ στο τραπέζι μπροστά της βρίσκονται τουλάχιστον τρεις διαφορετικής μάρκας μπύρες.


Κλείσιμο

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτογραφία είναι από πάρτι λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της Μάλια από τις οικογενειακές διακοπές στο Martha's Vineyard.

Και εκεί, όμως, η 18χρονη κόρη του Μπαράκ Ομπάμα δεν ξεκουράστηκε καθώς φέρεται να ήταν καλεσμένη σε πάρτι στο οποίο, σύμφωνα με τη Boston Herald, κλήθηκε η αστυνομία μετά από παράπονα που υποβληθηκαν.

Είχε προηγηθεί το βίντεο από το φεστιβάλ Lollapalooza του Σικάγο στο οποίο η Μάλια Ομπάμα ξεσαλώνει χορεύοντας και επιδεικνύοντας τις ικανότητές της στο twerking.












Αλλά τον μεγαλύτερο σάλο είχε προκαλέσει το βίντεο στο οποίο φέρεται - σύμφωνα με αμερικανικά ταμπλόιντ - να απεικονίζεται η Μάλια Ομπάμα να καπνίζει μαριχουάνα.

Αυτόπτης μάρτυρας είχε δηλώσει στο radaronline.com ότι είδε έναν άντρα να το δίνει στην Μαλία. «Κάπνισε και το είχε στα χέρια της για περίπου ένα λεπτό, προτού το επιστρέψει στον νέο που της το έδωσε», είχε πει τότε η αυτόπτης μάρτυρας. 

Μάλιστα, λάδι στη φωτιά είχε ρίξει πριν από λίγες ημέρες μια φωτογραφία με την Μάλια να βρίσκεται σε ένα σπίτι ενώ πάνω σε ένα τραπέζι βρίσκεται ένα bong, μια συσκευή για κατανάλωση μαριχουάνας.



Δείτε το βίντεο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης