Βίντεο: Η 18χρονη κόρη του Ομπάμα καπνίζει μαριχουάνα;

Βίντεο: Η 18χρονη κόρη του Ομπάμα καπνίζει μαριχουάνα;

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι είδαν έναν άντρα να δίνει στην Μαλία το «ύποπτο τσιγάρο»

Βίντεο: Η 18χρονη κόρη του Ομπάμα καπνίζει μαριχουάνα;
Λίγες ημέρες αφότου κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται να ξεσαλώνει στο μουσικό φεστιβάλ «Lollapalooza
» στο Σικάγο, είδε το «φως» της δημοσιότητας ένα βίντεο στο οποίο η 18χρονη κόρη του Μπαράκ Ομπάμα, Μαλία, απαθανατίζεται -σύμφωνα με αμερικανικά ταμπλόιντ- να καπνίζει μαριχουάνα!

Το βίντεο, που δόθηκε στη δημοσιότητα από την αμερικανική ιστοσελίδα radaronline.com και τραβήχτηκε στο πλαίσιο του φεστιβάλ, έχει προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ, με τους αμερικανούς να σχολιάζουν αρνητικά την συμπεριφορά της νεαρής.

Κλείσιμο
Αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν στις 31 Ιουλίου στο «Lollapalooza» είπαν σε αμερικανικά ΜΜΕ ότι η κόρη του Ομπάμα χόρευε ημίγυμνη μαζί με τις φίλες της, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να ανεβάσουν φωτογραφίες με το «ξεσάλωμα» της Μαλία στα social media!

Δεν σταμάτησε να χορεύει στο φεστιβάλ η Μαλία


Όσον αφορά στο «ύποπτο τσιγάρο», μια νεαρή η οποία διασκέδαζε εκείνη την ημέρα στο φεστιβάλ αποκάλυψε στο radaronline.com ότι είδε έναν άντρα να το δίνει στην Μαλία.

«Κάπνισε και το είχε στα χέρια της για περίπου ένα λεπτό, προτού το επιστρέψει στον νέο που της το έδωσε», ανέφερε η αυτόπτης μάρτυρας. 

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως η Μαλία δεν θα είναι το πρώτο μέλος της οικογένειας Ομπάμα που έχει δοκιμάσει ναρκωτικές ουσίες. Ο ίδιος ο πατέρας της έχει παραδεχθεί στην αυτοβιογραφία του πως όταν πήγαινε στο Λύκειο, κάπνιζε μαριχουάνα με τους φίλους του, ωστόσο, κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η αντίδρασή του όταν δει το παρακάτω βίντεο από το Σικάγο.


Δείτε το βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης